makeup

Keijupisaroita ripsille – Fairydrops Scandal Queen Waterproof

Kulttimaineeseen nousseen japanilaisen Fairydropsin Scandal Queen -ripsiväri vedenkestävänä oli vain pakko päästä testaamaan. Tästä oudosta kuplamaisesta harjasta sekä ihanan pinkistä ulkonäöstä on puhuttu moneen otteeseen eri blogeissa sekä Youtube-kanavilla. Ja onhan tuo ruusukultainen pakkaus timanttineen ja koruineen nyt vain niin ihana!

Fairydropsin ripsivät ovat myydyimpiä Japanissa, eikä ihme, sillä harjat ovat todella erikoisia (ja patentoituja) sekä itse tuote tuubeissa on todella upeaa. Itse olin kyllä vähän peloissani, kun ensimmäistä kertaa avasin Fairydrops Scandal Queen -ripsivärin, sillä kolme kuplamaista harjasosaa antavat kuvitelman, että ripset klimppaantuvat yhteen erittäin nukkemaisiksi. Osittainhan tämä on ripsivärin ideakin, mutta pääasiassa ripsiväri on pidentävä, taivuttava sekä erotteleva.

fairydrops_scandal_queen_platinum_mascara_waterproof

Oudointa on, että omassa paketissani lukee Platinum Mascara, uusimmissa Scandal Queen. Luulen, että vain nimeä on muutettu Euroopan markkinoille tässä muutamien kuukausien aikana, sillä itse putkilo ja harja näyttävät samoilta. Ota sitten selvää, kun tietoa löytyy niukasti ja siitäkin osa japaniksi – jota en osaa valitettavasti yhtään.

Tämä ripsiväri todellakin pitää ripseni taivutettuina (taivutan siis kylläkin etukäteen ihan ripsien taivuttimilla, yksinään ripsivärillä en niistä saa taivutettuja) ja pidentää niitä. Itse ainakin olen oppinut käyttämään tätä niin, että en saa ripsiä klimppiin, enemmänkin tosi erotellut. Mielestäni tämä ei oikeastaan anna juurikaan volyymia, mutta tämä onkin viime aikoina tullut ehdottomasti salikäyttöön – ei tuhriinnu, suttaannu, varise tai rapise salitreenin aikana, vaikka hikoaisin kunnolla. Sitten ehkä joillekin se huono puoli – tätä on todella vaikea saada ripsistä pois. Ehkä enemmän kuin ns. normaaleja vedenkestäviä ripsivärejä.

fairydrops_scandal_queen_platinum_mascara_waterproof

Kannatti kokeilla, jos en löydä yhtä vedenkestävää ripsiväriä, niin ehkä tällainen uusi on pakko tilata. Ostin omani CultBeautysta hintaan £18.50 eli mikään halpa ripsiväri ei ole kyseessä, mutta toisaalta kun Suomessa supermarkettienkin ripsivärit lähenevät paria kymppiä, niin ei tuo kalliskaan ole. Tätä saa myös ilman vedenkestävyyttä jos tekee mieli testata eikä jaksa hangata öljyillä silmiä.

Mikä on teidän ehdoton vedenkestävä ripsiväri, joka kestää hien ja myrskyt?

2 Comments

  • Katja

    Käytän ainoastaan vedenkestävää ripsiväriä, koska normaalilla ripsarilla huolella taivutetut ripset ovat piikkisuorat alle viidessä sekunnissa. Ripseni ovat todella suorat ja taivutukset pysyvät yleensä huonosti jopa vedenkestävillä ripsiväreillä. Koska alaspäin osoittavat ripset eivät imartele, vaikka kuinka olisivat pitkät ja tuuheat, taivutusten pitäminen on tärkein vaatimukseni. Parhaiten tästä on suoritunut Make Up Storen vedenkestävä ripsari. Ovat tosin jokin aika sitten uusineet tuotteen ja nyt sormet ristissä toivon, että on edelleen yhtä hyvä.

    • HennaV

      On tosi ärsyttävää, kun oma lempituote lopetetaan tai sitä muutetaan. Toivottavasti MUSin ripsari ei hirveästi muuttunut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.