tools

Kauniit siveltimet

Vaikka siveltimissä yleensä pitäisi keskittyä siihen, että ne toimivat hyvin, niin kyllä se vain niin on, että kauniit siveltimet ovat ilo silmälle sekä niiden kanssa on mukavampi työskennellä.

Real Techniquesin siveltimet ovat todella hyviä ja normaalitkin versiot näyttävät kivoilta, sillä väriensä takia erottuvat normaaleista mustista siveltimistä. Mutta nämä Bold Metallics -kokoelman siveltimet ovat jotain aivan upeita!

Omat hopeiset – eli luomivärisimeltimet – ostin Ellokselta, kun tajusin näiden sinne tulleen joskus viime vuonna. Eli siis aika kauan ovat odottaneet postausta.

oobd_real_techniques_bold_metals_eyeshadow_brushes_3

oobd_real_techniques_bold_metals_eyeshadow_brushes_4

201 Pointed Crease on aika iso ja todella jämäkkä “kynäsivellin”. Tämä sopii ehkä paremmin jollekin, jolla on isompi luomivako kuin minulla. Olen tällä kyllä ulkonurkan alueella työskennellyt.

202 Angled Liner on todella lyhyt ja pieni rajaussivellin. Tällä saa tehtyä todella tarkkaa jälkeä.

200 Oval Shadow on näistä itselläni ollut käytetyin. Tämä on hieman pullea ja jämäkkä sivellin, jolla on hyvä levittää luomiväri luomelle, että tällä saa rajan myös häivytettyä – itse kyllä käytän häivyttämiseen myös pehmeämpää, mutta jos ei halua kauhean paljon rajaa häivyttää tai pysyä pienellä alueella, niin silloin tämä tekee työn hyvin.

I Love Me -messuilta tuli edellämainittujen lisäksi ostettua vielä yksi kasvosivellinkin.

oobd_real_techniques_bold_metals_flat_contour_1

oobd_real_techniques_bold_metals_flat_contour_2

oobd_real_techniques_bold_metals_flat_contour_3

301 Flat Contour -sivellintä en ostanut nimensä mukaisesti varjostusten tekemiseen, sillä siihen minulla on hieman samantyylinen MACin sivellin – se on vain pidempi ja kahdesta eri karvasta tehty. Tämän ostin ihan vain korostukseen ja tällä kyllä saa erittäin voimakkaan korostuksen aikaiseksi pienellä vaivalla. Siveltimen pää on tasainen ja jämäkkyytensä ansiosta tämä jättää korostustuotteen mihin sen haluaa.

Kauniitahan nämä ovat – ja käytännöllisiä!

Onko teillä kokemusta Real Techniquesista?

Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.