makeup

Kauneusbloggaajien meikkihaaste – ystävänpäivän meikki

Revolution-paletti saatu PR-näytteenä

Meillä kosme-/kauneusbloggaajilla on nyt aika usein erilaisia meikkihaasteita, välillä niihin saadaan PR-näytteinä tuote, välillä ei. Tällä kertaa Blinger Shimmer -blogin takana oleva kanssabloggaaja sai hankittua meille ystävänpäivähaasteeseen Revolutionin X Kisu luomiväri ja korostuspuuteri -paletin. Haaste jaettiin kahdelle päivälle – listan tämän päivän blogeista löytyy postauksen lopusta – muuta julkaisevat kirjoituksensa 11.2.2019.

Minulla ei ollut päässä mitään, mitä paletilla tekisin, lähinnä vain halusin leikkiä sillä, varsinkin kun Revolutionin luomiväreistä ei oikein ole kokemusta. Olin positiivisesti yllättynyt luomivärien pigmentistä, levittyvyydestä sekä kestävyydestä. Meikki näytti hyvältä monta tuntia myöhemminkin, kun sen lopulta pesin pois.

Käytin meikkiin sävyjä 1991 (koko luomelle), Cookie dough (kulmakarvan sisänurkkaan luomen ulkonurkkaan), October (keskittyen kulmakarvan sisänurkkaan ja luomen ulkonurkkaan), Vampire (ylä- että alaluomen ulkonurkat), Clumsy (yläluomen ulkonurkka) sekä tietysti aivan ihana Rose Gold (sisänurkasta luomen puoleen väliin) ja Ivy (kyynelkanavan ympärille).

Kasvoille käytin molempia korostuspuutereita, Khaleesia ensin koko poskipäälle ja sen jälkeen Marshmallowia korkeimpiin kohtiin poskipäillä, otsalla ja nenällä.

Itse tykkäsin tästä paletista sekä luomastani lookista paljon. Tällä siis mentiin yhden lauantain ruokaostosreissu, ainakin ulospäin näytin terveeltä, vaikka kurkku ja poskiontelo olivat eri mieltä.

Tänään haasteeseen ottivat osaa myös:
Blinger Shimmer
Meikkimonsterin maailma
CharlottaEve
Dioriina
Makeup by Eija Nordlund
Hannamaria
Meikkiholisti


6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.