makeup

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2021 luukku 4 – jouluinen meikki + arvonta

This post is in Finnish due to it being a part of Finnish beauty bloggers’ Christmas calendar – and giveaway is only open to Finnish residents.

Vaihteeksi kirjoittelen täällä taas suomeksi. Onpa outoa, kun töissäkin kirjoitan pääasiassa englanniksi. Mutta yritetään kirjoitella järkeviä lauseita.

Kun ajattelen joulumeikkiä, niin minulle se on tummat, utuiset silmät ja punaiset huulet. Huulimeikin osalta ei ehkä järkevin valinta päivään, jolloin yleensä syödään ja juodaan – usein ja paljon. Niinpä omat punaiset huuleni ovat nestemäisen huulipunan sävyttämät – hieman parempi pysyvyys kuin normaalilla huulipunalla.

Silmämeikin tiesin haluavani tehdä Natasha Denonan Mini Xenon -paletilla, jossa on viisi kaunista harmaan ja hopean sävyä. Täydellinen smoky-meikin tekoon! Ripset ovat Sweed x By Terry -yhteistyöstä syntyneet Oeil de Bichet.

Huulipunana on oma lempparini – KVD Vegan Beautyn nestemäinen huulipuna säyvssä Outlaw. Outlaw on hieman viileä kirkas punainen.

Kasvojen ihon pidin aika hohtavana ja luonnollisen näköisenä (no niin luonnollisen, kun käyttämälläni määrällä meikkiä saa) – käytin kasvomeikkiin (kevyttä puuterointia lukuunottamatta) nestemäisiä tai voidemaisia tuotteita.

Kaikkien kalenteriin osallistuneiden blogien/IG-tilien linkit löytyvät tästä Linktreestä.

Arvonta

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi meikkejä, joilla saat tämän lookin aikaiseksi. Arvontapalkintona on Natasha Denona Mini Xenon -paletti, KVD Vegan Beauty Outlaw -nestemäinen huulipuna ja minikokoinen Milk Hydro Grip -meikinpohjustusvoide.

Säännöt:
1. Kommentoi, että mikä omasta mielestäsi on klassinen joulumeikki – juuri sinun mielestäsi.
2. Lisäpisteen saat seuraamalla Instagram-tiliäni @henna.vee (ilmoita kommentissa, että seuraat IG:ssä)
3. Jätäthän sähköpostiosoitteen sille tarkoitettuun kenttään (tai kommenttiin), ilmoitan voittajalle sähköpostilla.
4. Arvon palkinnon 9.12.2021 klo 15, joten siihen asti sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan.
5. Postitan palkinnon vain Suomeen.

Oikein ihanaa joulun odotusta!

33 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.