makeup

Kauneusbloggaajien festarihaaste: Tomorrowland

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Kuinka moni odotti, että tekisin Tuska-meikin? Mutta ei, minä päätin repäistä ja ottaa Tomorrowlandin, jota vietetään 20.-29.7. Belgian Boomissa. Itse en ole elektronisen musiikin kuuntelija, mutta täytyy myöntää, että itse festivaali näyttää upealta.

Pidin meikkiä tehdessä mielessä pari juttua – jos itse tanssisin lämpimässä säässä, niin kasvomeikki ei pysyisi paikallaan JA haluaisin matkustaa mahdollisimman vähällä meikkimäärällä. Niinpä päätin tehdä meikin ilman meikkivoidetta sekä silmämeikin yhdellä paletilla. Vaikka olisin voinut repäistä kunnolla tässä ja tehdä vaikka minkälaisen fantasiameikin, niin ajattelin kuitenkin tehdä sellaisen, jonka jokainen osaisi tehdä ja pystyisi oikeasti käyttämäänkin festareilla, eikä meikki valuisi heti pois.

tomorrowland festival makeup festarimeikki

Vaikka meikkivoide jäi pois, niin käytin silmien alle sekä finnien päälle peitevoidetta. Muuten käytin kasvoilla puuterituotteita, sillä oma rasvoittuva ihoni ei tykkää voidemaisista, varsinkaan jos hikoilen. Silmämeikkiin valikoitui Colourpopin My Little Pony -paletti. Ensin olin ajatellut tehdä vihreän meikin, mutta meikkipöydän eteen istuessa se muuttui vaaleanpuna-violetiksi. Glitterinä on Urban Decayn Heavy Metal Glitter Eyeliner sävyssä Distortion.

Pitkästä aikaa tuli käytettyä tekoripsiäkin. Tässä Eyluren Enchanted-kokoelman Roses&Thorns -ripset*. En halunnut liian raskaita ripsiä tähän meikkiin, sillä ne olisivat peittäneet alleen suurimman osan glitteristä ja luomiväristä.

tomorrowland festival makeup festarimeikki

Kasvokristallit ovat The Gypsy Shrinen ja sain ne Superdrugin tilauksen mukana ilmaisina ja suosittelen, että käytätte näiden kanssa vedenkestävää ripsiliimaa, sillä ne eivät yksistään pysy vähänkään hikoavalla iholla. Jo kuvien oton aikana ne alkoivat valua alaspäin.

Huulista tuli liian ruskeat – kuvissa. Jostain syystä ne eivät näyttäneet näin ruskeilta livenä. Alla on rusehtava nude rajauskynä ja päällä Huda Beautyn Angelic-huulikiilto.

tomorrowland festival makeup festarimeikki

En jaksanut tehdä mitään ihmeellistä hiuksilleni, joten laitoin ne vain ponnarille. Näin toimisin varmaan festareillakin, sillä tanssiessa/hikoillessa hiukset tarrautuisivat naamaan kiinni – ei söpöä.

Myös seuraavat bloggaajat ovat tehneet festarimeikin, kannattaa käydä katsomassa:

Meikkimonsterin maailma
The Diary of a Shopaholic
hannamaria
Blinger shimmer
Life and Other Disasters

Oletteko te käyneet festareilla tänä kesänä tai onko vielä festarit tulossa?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.