lifestyle

Katu-uskottavat alkoholipullot

Mä en taida ihan hirveän usein mainita täällä blogin puolella alkoholia, joten nyt annan mennä vain ihan sen takia, että tällä hetkellä kotona on – avaamattomina – kolme aivan mahtavaa pulloa. Ja tänään on perjantai. Monelle se tarkoittaa perjantaipulloa – tavalla tai toisella. Nämä eivät ehkä iske tavalliseen kaduntallaajaan, mutta minun oli pakko nämä kolme kotiuttaa.

Ensimmäinen ostos on Ruotsin-risteilyltä, meinaan Crystal Skull -vodkapullo. Tämä on nyt hengannut meidän ruokapöydällä – edelleenkin avaamattomana, jos joku pelkää, että lapsi pääsee vodkaan käsiksi helposti – koska on vain sen verran hieno. Ehkä ei paras tapa säilyttää alkoholia, mutta ostin pullon, enkä sisällön takia.

crystal-skull-vodka

Samoin pullon takia tuli ostettua pari viiniä Tallinnasta – Kaubamajan ruokapuolelta. Nimittäin Slayerin sekä Motörheadin viinit tarttuivat mukaan.

motorhead-slayer_wine

Mä ostan muutenkin yleensä alkoholia pullon takia, tai nimen takia, tai jonkun muun täysin turhan jutun takia. Gin on ainoa, jota yleensä ostan sen takia, että se olisi hyvää. Koska paha gin on todella pahaa.

Sortuuko joku muukin ostamaan pullon – tai vaikka sen kosmetiikkapurnukan – pelkän ulkonäön takia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.