makeup

Kätevä poskipuna – Clarins Skin Illusion Blush

Kun näin juttua näistä uusista Clarinsin poskipunista muutama kuukausi sitten, olin varma, että joku päivä kävisin hakemassa tällaisen kaupasta. Onneksi en ehtinyt, sillä Bernerin bloggaajapäivien goodie bagista löytyi Clarins Skin Illusion Blush juurikin omassa sävyssäni eli 02 Luminous Coral.

Olen viime aikoina huomannut, että minuun uppoaa todella hyvin tuotteet, jotka ovat helppoja. Jos saan tehtyä saman työn vähemmällä vaivalla, niin tuote on rahansa arvoinen. Ja tässä poskipunassa yhdistyy käytännöllisyys ja kauneus.

Purkki on todella söpö ja mukana tulevan levittimen ansiosta tämä poskipuna ei kaipaa seurakseen sivellintä tai muutakaan. Tämän kun heittää laukkuun, niin poskipunaa voi lisätä missä vain.

clarins skin illusion blush luminous coral

Itse pelkäsin aluksi, että sienimäinen levitin ei ihan oikeasti toimi kuten pitäisi eli oikeasti häivyttäisi poskipunaa, mutta onneksi olin väärässä. Poskipuna häivyttyy kauniisti ja itse sävy on täydellinen minulle – persikkaisen koralli. Itse poskipunassa on tarpeeksi pigmenttiä, muttei liikaa. Tätä on helppo kerrostaa ja poskipuna on heleä eli ihosta ei tule puuteroidun näköistä, vaan kauniin luonnollinen.

Itse purkissa on päällä peili, joka on aika pieni, mutta toimii jos ei muutakaan ole. Pakkaus on tehty kartongista, mutta tuntuu muoviselta. Aika mielenkiintoinen.

clarins skin illusion blush luminous skin

Poskipunan hinta on noin 19,90 euroa, mutta eleven.fi:llä ainakin sävy 03 Golden Havannaa on alennuksessa hintaan 17,80 euroa. Eli siis, Clarinsia saa nyt myös eleven.fi:stä!

En ole ennen ihan hirveästi perustanut Clarinsin tuotteista, mutta viimeisen vuoden aikana on tullut tosi monta mielenkiintoista tuotetta ulos. Kannattaa lukaista myös aiempi postaukseni ihonhoitotuotteista.

Onko teidän suosikkituotteissa yhtään Clarinsia?

Tuote saatu PR-näytteenä / Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

  • Maria / Maria Glow -blogi

    Mulla on kans tää odottamasa testausta! Vaikuttaa niin ihanalta nimittäin! 🙂 Mulla on kans tuo sama sävy, joka sopii varmasti täydellisesti kesään. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.