makeup

Kat von D – Ludwig, Bow n Arrow ja Lovecraft

Sillä nudeja punia ei omasta mielestäni ole tarpeeksi, niin pyysin viime vuonna Miten niin liikaa? -blogin Elisaa tuomaan minulle Ruotsista KvD:n kolme melkein samanlaista huulipunaa – kaksi nestemäisenä ja yksi normaalina huulipunana (joka nykyään löytyy myös nestemäisenä).

Niinpä minulle siis päätyivät Ludwig ja Bow n Arrow nestemäisinä ja Lovecraft Studded Kiss -punana (näitä jälkimmäisiä ollaan kai muuttamassa Studded Kiss Creme -puniksi eli vähemmän mattaisiksi ja kuivattaviksi, ainakin siis näin olen käsittänyt). Vaikka purkeissa kaikki näyttävät aika samanlaisilta, niin niissä on kuitenkin eroja – sekä swatchattuna että huulilla.

kat von d

kat von d ludwig lovecraft bow n arrow

Ludwig – nude vaaleanruskea
Bow n Arrow – nude vaaleanruskea
Lovecraft – malvainen nude vaaleanpunainen

Ja kyllä, Ludwig ja Bow n Arrow ovat molemmat nudeja vaaleanruskeita, toinen on kuvattu fawn nude ja toinen nude fawn. Että ottakaa siitä sitten selvää. Selittää siis paljon. Mutta Ludwig on aavistuksen vaaleampi ja ihan aavistuksen vaaleanpunaisempi. Eli siis aika samoissa tunnelmissa liikutaan molempien kanssa.

Kuitenkin Lovecraftiin verrattuna kaksi muuta ovat ruskeita.

kat von d lovecraft ludwig bow n arrow

Itse tykkään normaaleista huulipunista töissä, sillä ne eivät kuivahda kesken päivää huulilleni, mutta jos olen menossa ulos syömään, niin valitsen mieluummin nestemäisen, joka kestää paremmin. Niinpä ostelen edelleen molempia laatuja. Itse tykkään näistä Kat von D:n punista, mutta pakko päästä testaamaan Studded Kissin uutta formulaakin heti, kunhan pääsen niihin helposti käsiksi – ja päätettyä minkä sävyinen nude vielä puuttuu.

Onko teillä millainen kokemus Kat von D:n huulipunista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.