skincare

Kasvojen puhdistusta naamiolla – Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask

Välillä käy näin, kun ostaa sikaa säkissä, tai ei lue kaupassa sheet maskin käyttöohjeita. Tällä kertaa mukaan tarttui vahingossa – ihan hyvä vahinko kylläkin – Mizonin Dust Clean Up Deep Cleansing Mask, joka ei ole puhdistuksen jälkeen naamalle laitettava naamio, vaan tämä naamio on itse puhdistustuote. Kuulostaako jännältä? Katsotaan, miten tuote toimii.

Pakkauksen mukaan silmä- ja huulimeikki tulee poistaa ennen naamion käyttöä, sillä naamio ei tule silmien tai huulien yli. Tämän jälkeen naamio laitetaan kuiville kasvoille kaiken meikin päälle ja annetaan olla, kunnes se alkaa kuplia ja muodostaa vaahtoa. Jep! Itse akneihon omaavana poistin aika pakkelimeikin osittain iholta ennen tämän testausta, mutta iholle jäi kuitenkin vielä selvästi meikkiä esim. nenän ja suun pieliin.

mizon_dust_up_deep_cleansing_mask

Naamio alkaa vaahdota aika nopeastikin iholla. Vaahto on aika kiinteää ja paksua. Mieleen tulee enemmänkin sheivausgeelin vaahto kuin esim. vaahtoutuva kasvoputsari. Iholla tuntui pientä kuplintaa, kun vaahto lisääntyi. Oudon tuntuista, ei yhtään epämukavaa.

Itse pidin naamiota iholla noin 5 minuuttia, jonka jälkeen rätisevä naamio meni roskikseen. Hieroessa tuotetta iholla, vaahto hieman lisääntyy.  Tämän sai aika helposti huuhdeltua iholta, mutta minulla tätä meni hiusrajan yli, koska vaahtoa oli sen verran paljon. Iho tuntui todella puhtaalta, muttei yhtään liian kuivalta. Ei siis ollut narisevan puhdas lopputulos, mutta iho näytti ja tuntui hyvältä.

mizon_dust_up_deep_cleansing_mask

Tätä naamiota suositellaan käytettäväksi noin kerran pari viikossa syväpuhdistukseen. Itse en nyt ihan usko onko tämä paljoa parempi kuin muutkaan syväpuhdistavat putsarit. Tulipahan kokeiltu eikä tämä ainakaan pettymys ollut. Itse kokemus oli kiva.

Suosittelen testaamaan, jos Mizonin naamioita tulee eteen tai syväpuhdistus kiinnostaa. Mizonin naamiot maksavat Kaubamajassa 1,80 eurosta yli kolmeen euroon riippuen niiden ainesosista. Suomessa Mizonia saa Bearel-verkkokaupasta, mutta nyt ei näytä heidän valikoimassaan ainakaan tätä naamiota olevan.

Muita mielenkiintoisia sheet maskeja (tai muita tuotteitakin) saa eleven.fi:stä, jossa perjantaihin asti 20% alennus yli 60 euron ostoksista. Jos nyt kiinnostaa jokin, niin kannattaa käydä katsomassa!

Oletteko te testanneet puhdistusnaamioita? Löytyikö toimiva?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.