home,  lifestyle

Karttoja seinille

Olen jo pitkään miettinyt, että mitä meidän sängynpäädyn ylle oikein ripustaisi, kun tyhjä seinä on vähän tylsä. Tällä hetkellä se on vielä beigekin – toivottavasti ei kauaa, sillä pitäisi saada niskasta itseään kiinni ja maalta se harmaaksi. Mutta sain lopultakin idean, että mitä siihen voisi laittaa. Kartta – tai pari!

Idean sain ensin Desenio-kaupan valikoimasta, mutta koska halusin vähän erilaista, niin sieltä ei löytynytkään. Niinpä googletin, että mistä kannattaa tilata karttajulisteita ja Mapiful.com osoittautui sopivaksi. Niinpä napsuttelin itselleni Naantali-kartan ja miehelle Marske-by-the-sea-kartan, molemmat koossa 30 x 40cm. Halusimme molemmat meidän lapsuuskylistä kartat, emme syntymäpaikoista – Raisio olisi kyllä aika ankea kartalla. Miehelläkin syntymäpaikka olisi sisämaassa, mutta lapsuuspaikoista tuli molemmille vettä mukaan.

desenio mapiful kupari

Mies sai lopulta valita tyylin, sillä minä olin jo päättänyt mitä seinään tulee ja millaisiin kehyksiin ne sijoittuvat. Hän tykkäsi eniten oikean kartan värisistä eli nautical-teemasta. Niinpä oma mustavalkoinen ideani lensi roskiin ja otettiin vähän enemmän väriä.

kuvajuliste desenio kupari

Kehykset karttoihin ostin Deseniosta – kuparisina. Ostin isomman version (50 x 70cm) kehyksestä Smartphotosta tilatulle kuvakollaasille (50 x 75cm) alakertaan – Ifolorin koot olivat aivan outoja ns. normaaliin kehyksiin ja vaikka tuossa tilatussakin on 5cm ylimääräistä niin Ifolorin olisin joutunut leikkaamaan enemmän pois tai sitten olisi jäänyt ns. tyhjää kehyksiin.

Löytyykö teillä kartta tai karttoja seinillä?

One Comment

  • Charming Nails

    Minulta löytyy Kuopio -kartta 🙂 tuollainen mustavalkoinen juurikin, mustat kehykset ostin siihen Ikeasta 🙂 minusta nuo on tosi kivoja ja mietin että hauska olisi tilata myös kartta tästä kaupunginosasta missä asun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.