Uncategorized

Kanelipullainen puhdistusöljy MACiltä

Olisikohan ollut In This Part of Townin Liisa, joka kutsui MACin Cleanse Off Oilia kanelipullan tuoksuiseksi. Oikeassa on! Jostain syystä tuotteessa on kanelinen tuoksu, vaikka itse ainesosaluettelossa sitä ei ole – onneksi. Kuitenkin pomeranssiöljyä tuotteesta löytyy, joka ehkä tuo siihen voimakkaan leipomisen tuoksun.

Aivan sama, minä tykkään – sekä tuoksusta, että tuotteesta. Ehdoton plussa MACille myös siitä, että tuotetta saa matkakoossa. Tästä oma testailuni lähtikin – tarvitsin matkalle mukaan matkakokoisen puhdistusöljyn, millä saisin vedenkestävänkin meikin pois. Niinpä siis suuntasin MACille hakemaan tuotteen sekä täysikokoisena, että matkakokoisena. Näin ollen voin tarvittaessa täyttää matkakokoista purkkia täysikokoisesta.

Huomasin kuitenkin, että tämä öljy ei ole aivan yhtä nopea kuin Misshan puhdistusöljy, mutta saan kuitenkin kaiken meikin tällä pois tarpeeksi helposti. Tämän saatavuus on kuitenkin helpompi, sekä matkakoon pullo peukutuksen arvoinen.

Ainoa miinus on se, että tämä jättää kalvon silmiin, jos tätä nyt sattuu saamaan silmiinsä (itselläni välillä kun yritän saada ripsityven rajauksen pois). Kuitenkin se helpottaa nopeasti, kunhan vain huuhtelee tarpeeksi hyvin.

MACillä on olemassa myös Cleanse Off Oilista Tranquil-versio, jonka erosta tähän en oikeastaan tiedä. Tuotteessa on muutamia eri öljyjä. Olisiko tarkoitettu herkemmälle iholle? Netistäkään ei löytynyt mitään tietoa nopealla googlauksella.

Pyynnöstä vielä hinnat eli täysikokoinen 27,50e ja matkakoko 12e.

Onko teillä kokemusta MACin Cleanse Off -puhdistusöljyistä?

5 Comments

 • Myy

  En ymmärrä miten tämä tuoksuu kanelipullalta 😀 Mun nenään tuoksussa on vaan pieni sitruksinen vivahde. Vertailin joskus viime vuonna tämän ja tranquilin eroja, mutta putsauksessa molemmat tuntui samalta. Keltainen tuoksuu paremmalta ja voitti ihan vaan sillä 🙂

 • Kaisuli / Siamese Lipstick

  Minulla on kohta puhdistusöljyn hankinta edessä, ja MAC yksi hyvä vaihtoehto koska se on vielä testaamatta. En ole millään öljyllä saanut kaikkea vedenkestävää silmämeikkiä irti mutta kivahan sellainen 2-in1-tuote olisi löytää. Paljonkos nämä maksoivat? Hintatieto ois aina kiva lukea näissä tuotearvosteluissa 🙂

  • Myy

   Mä ostin just uuden, joten iso maksaa 27,50 🙂 Multa on lähtenyt kyllä kaikilla hyväksi todetuilla öljyillä (MAC, Sensai, Shu Uemura, L’Oreal) vedenkestävä silmämeikki ihan kokonaan irti.

  • Henna / One of Beauty's Daughters

   Myy tuohon hintaan vastasikin, muistan vain tuon pienen hinnan ulkoa eli 12e 😀 Mutta lisään ne tuohon itse postaukseenkin. Mulla on lähtenyt kyllä kaikilla tällaisilla öljyillä myös vedenkestävät linerit ja ripsarit irti – Missha on kyllä edelleen nopein ja paras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.