lifestyle

Kaksi maanantaita putkeen

Alkuviikko ei ole mennyt kuten Strömsössä. Viime viikolla tuli tietoon aika pikaisella aikataululla lapselle video-EEG-aika. Tätä oli odotettukin, mutta soitto ajasta tuli alle viikkoa ennen. Eipä auttanut muuta kuin pyytää töistä vapaapäiviä – taas.

Heti ma-aamusta marssimme Jorviin ensi neuropsykologille – ensimmäinenneljästä testikerrasta. Näiden testien perusteella lapsen koulupaikka voi muuttua – jopa sairaalakouluun.

image

Kävimme pikaisesti aamupalalla ja tämän jälkeen Lastenlinnaan.

image

Huomatkaa lapsen aamupalavalinta – avokado-katkarapuleipä.

Lastenlinnassa eka yli tunti meni EEG-myssyn asettelussa. Lapsella on vahvat mielipiteet tutkimuksen ärsyttävyydestä ja hoitajat saivat tästä osansa.

Itsejäin sairaalaan myös yöksi – ei edelleenkään mukava kokemus, patjan takia selkää särki ja niskat jumissa. Heräilin monta kertaa yössä kun hoitajat tulivat lisäämään geeliä lapsen myssyyn.

image

Eilen aamusta heräsin aikaisin ja lähdin lasten psykiatriselle koulutapaamiseen. Päätöksenä että lapsi tarvitsee koulutaksin sekä haetaan jo alustavasti sairaalakouluun.

Kännykaupan kautta takaisin sairaalaan – edellisen latausportti sanoi sopimuksensa irti. Hoitajat olivat saaneet lopulta lapsesta verta ja geelit pestyä hiuksista pois. Oli tarvinnut rauhoittavaa ja kaksi hoitajaa. Verta otettiin siis sormenpäästä. Pienenä tarvittiin kolme aikuista. Parannusta siis tähän tullut.

Lääkäri nosti taas lääkitystä ja nyt odotellaan soittoa VEEG-tuloksista.

Eilen illalla alkoi särkeä päätä – syytän sairaalan patjoja ja tyynyjä. Tänään onneksi ex-työkavereiden kanssa syömään, mutta to taas lapsen asioita hoidellen ja perjantaina oma gastroskopia.

Että näin. Voi olla että tällä viikolla on enemmänkin maanantaita kuin vain se yksi.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.