makeup

Kahden viikon meikkipakki

Päätin edellisviikonloppuna koota meikkipöydälleni yhden viikon meikit. Se sitten venyi kahteen viikkoon. Mutta ajatuksena oli, että minulla olisi kaikki päivittäin käyttämäni meikit yhdessä kasassa eikä aamuisin tarvitsisi miettiä mitä meikkivoidetta tai luomiväripalettia käytän. Ottaisin vain mikä on pöydällä. No, miten tämä toimi?

Oikeasti paremmin kuin hyvin, jonka takia käytin samoja meikkejä kaksi viikkoa – myös viikonloppuna. Ja otin kuvat yhdestä yleisemmistä työmeikeistäni, sekä yhdestä viikonloppumeikistä.

Mutta katsotaan ensin mitä käytän päivittäin meikkaamiseen – joskus voin jättää meikkivoiteen pois, mutta muuten käytän kaikkia.

viikon meikit

Kuvassa ei näy Smashboxin Primer Water (kookoksentuoksuisena <3) mutta sitä suihkaisen ensimmäisenä iholle. Tämän jälkeen käytän Originsin Original Skin Pore Perfecting Cooling Primer with Willow Herb (sanahirviö!) -pohjustajaa, joka on aivan ihanan viilentävä aamuisin. En ole vielä varma mitä tämä tekee iholleni tai tekeekö mitään, mutta eipä se ole pahentanutkaan meikkitilannetta. Meikkivoiteena on tehokäytössä oleva Givenchyn Photo Perfexion, joka on aivan loppumaisillaan. Tätä tulee käytettyä ainakin vielä ensi viikolla, kunnes tämä loppuu kokonaan – nyt jo joudun ottamaan pumpun pois ja valuttamaan tätä purkista kämmenselälle. Peitevoiteina on Maybellinen Fit Me 15 sekä Tarten Shape Tape Fair Neutral sekoitettuna keskenään. Silmämeikinpohjustajana on Wet n Wildin pohjustaja. Kulmatuotteina Benefit Goof Proof Brows sekä Isadoran kulmageeli siihen asti, kun se loppui, nyt on Givenchyn Mister Brow. Puuterina toimii Kat von D:n irtopuuteri, korostustuotteen alla on piilossa Guerlainin Jolie Teint 00 -aurinkopuuteri, poskipunana H&M:n Cantaloupe, varjostustuotteena Nyxin Taupe ja korostuspuuterina Freedomin Pro Highlight sävyssä Diffused (merkki on tietääkseni nykyään jo kuopattu).

Silmiin olen sipaissut töihin MACin Cinderella -paletista sävyjä Quarry ja/tai Satin Taupe. Ripsivärinä toimii essencen vedenkestävä I <3 Extreme. Huulipunana on ihana Soap & Gloryn 5th Avenude, joka on aika nysä jo nykyään. Tässä vielä työmeikistä kuvat.

mac satin taupe

mac satin taupe

Viikonloppuna leikin paletin tummimmalla sävyllä.

mac cinderella

En ole postannut vähän aikaan kuvia naamastani, joten hiukset ovat tässä välissä vähän lyhentyneet. Alan olla jo aika pitkällä siinä, että blondattu tukka on kasvanut ulos ja koko pääni on enää omanväristä hiusta. Saa nähdä kun ensimmäinen harmaa ilmenee, että värjäys voi astua mukaan kuvioihin aika nopeasti.

Vaihteletteko te meikkituotteitanne päivittäin vai onko teillä tarkat sävelet millä tehdä työmeikki aamuisin?

One Comment

  • Pia

    Hei tämmöset on mielenkiintoisia. On työ/arkimeikkiloota, huomattavasti laajempi kuin sun, mutta lähinnä koottu takuuvarmoista luottotuotteista. Voishan sitä tosiaan karsia.. Viikko on mennyt lähinnä luottaen näihin : Dermosil matta primer, lumene cc -voide (2 sävyä joita sekoitan), Lidl(!!!) kulmakynä, Lumene väritön kulmageeli, Linda Hallberg Infinity paletti(luomivärinä ja korostus), Isadora nude rajauskynä ja vaihdellen Essencen mustan eyelinerin ja ruskean rajauskynän välillä. Ripsaria ei välttis ollenkaan, mutta jos olen laittanut niin ruskea (en muista merkkiä). Huuliin vain rasva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.