makeup,  shopping,  skincare

K-beauty

Korealainen kosmetiikka on ollut jo vuosia suosiossa myös länsimaissa, mutta vasta lähiaikoina innostus on myös rantautunut Suomeen. K-beauty -tuotteita on kuitenkin vähän vaikeampi löytää ihan kivijalkamyymälöistä, mutta niitä saa helposti tilattu netistä.

Suurimman osan omista K-beauty -tuotteista olen joutunut tilaamana eBaysta, mutta nyt onneksi eleven.fi:stä saa todella monta mielenkiintoista brändiä niin ei tarvitse lähteä arpomaan luotettavia myyjiä eBaysta. Ja nyt eleven.fi on avannut ihan oman sivuston korealaiselle kosmetiikalle eli K-Beauty.

Mikä parasta, niin K-Beauty -sivustolla saa vaikka kaikki kasvonaamiot näkymään erikseen tai sitten korealaisen kosmetiikan levitystavan vaiheittain. Jälkimmäinen varmasti auttaa monta, sillä steppejä on MONTA.

Itse suosittelen testaamaan ainakin seuraavia brändejä, vaikka niin monta on ainakin itselläni vielä kokeilematta.

Cosrxiltä olen pääasiassa kokeillut BHA ja muita aknetuotteita. Varsinkin BHA-nesteet ovat hyviä, lähinnä kokemusta Cosrx BHA Skin Returning A-Sol, jossa BHA:ta on 1% sekä tämän lisäksi Propolista. Acne Pimple Master Patchit ovat todella käteviä finnien nujertamiseen. Läpinäkyvä patch laitetaan yötä vasten iholle ja aamulla se nyppäistään pois. Minulla ainakin yön aikana siihen kerääntyy vaikka mitä mönjää. Yök, mutta samalla kiva tietää, että se tuli ulos. Seuraavaksi kokeiluun taitaa lähteä 4% BHA:ta sisältävä Blackhead Power Liquid.

cosrx

Holika Holikan ehkä tunnetuin tuote on jalkoja kuorivat sukat. Ne muuten toimivat! Ja jotenkin tyytyväisenä revin itse niitä ihoriekaleita. Tätä kirjoittaessa sukat ovat loppu, itse tilasin paniikissa yhden heti, kun ne tulivat myyntiin. Kangasnaamioita lukuunottamatta Holika Holika on itselläni jäänyt kuitenkin vähän tuntemattomammaksi. Tämä pitää korjata!

Skin79:n BB-voiteet ovat erittäin kehuttuja. Itse en ole pitkään aikaan käyttänyt korealaisia BB-voiteita, mutta tykkäsin niistä siitä, että ihan varmasti löytyi minulle tarpeeksi vaalea sävy. Ja korealaisissa BB-voiteissa on yleensä mukana korkea aurinkosuojakerroin, joka on pelkkää plussaa, vaikka itse suosittelenkin käyttämään ihan oikeaa aurinkosuojaa kaiken alla. Golden Snail -silmänympärysnaamiot ovat ihanan virkistäviä, tällaisia käytän, jos aamuisin omat silmäni ovat hieman kärsineen näköiset – yleensä liiasta suolasta.

Näiden lisäksi K-Beauty -osastolta löytyy Blithe, Lindsay ja Manefit, jotka kaikki ovat minulle tuntemattomampia brändejä. Blithen Water Packit ovat mielenkiintoisia ja Virve on ainakin niistä kirjoittanut. Lindsayn valikoimasta löytyy innovatiivisia kasvonaamioita, vai miltä kuulostaa Modeling Mask? Manefit on itselleni täysin tuntematon brändi, mutta sheet maskit on aina helppo heivata ostoskoriin mukaan ja näin testata tämäkin brändi.

Missha on ehkä tunnetuin korealainen merkki, mutta tällä hetkellä sitä ei eleveniltä saa. Misshan tuloa eleven.fi:lle odotellen! T: Kärsimätön

Mikä on teidän lempimerkki korealaisesta kosmetiikasta?

Sisältää affiliate-linkkejä