makeup,  Yleinen

Julkkisten meikkibrändit – kun julkkistuoksut eivät enää myy

Moni on varmaan huomannut, että viime aikoina on moni kuuluisuus esitellyt oman kosmetiikkabrändinsä. En tiedä mistä tämä alkoi, suurin taisi olla Fenty eli Rihannan brändi.

Mutta lähiaikoina niitä tuntuu sikiävän enemmän kuin 90- ja 2000-luvun julkkistuoksuja. Jos ennen jokaisella julkkiksella oli oma tuoksu, niin nyt pitää olla oma kosmetiikkabrändi.

Lady Gagan Haus Laboratories ja Millie Bobby Brownin Florence by Mills tuntuivat olevan vasta alkua.

Ariana Grande laajentaa vartalokosmetiikkaan brändillään Thank U, Next, josta on jo nyt ulkona yksi tuoksu. Victoria Beckham tulee takaisin kosmetiikkamarkkinoille omalla brändillään – hän teki yhteistyötä Estée Lauderin kanssa parisen vuotta sitten. Tämän lisäksi J.Lo lanseeraa vartalokosmetiikkabrändin, toisaalta kuinka moni ei halua J.Lon hehkuvaa ihoa?

On myös vihjeitä, että Serena Williams laajentaisi vaatemerkkinsä Aneres sisältämään kosmetiikkaa. Gwen Stefanin P8NT tulee tarjoamaan kosmetiikkaa laidasta laitaan. Ja Bieber Beauty on Haileyn nimissä, ei Justinin. Fenty laajentaa Fenty Skin -nimimerkillä ihonhoitoon. Cardi B ja Selena Gomez ovat vihjanneet tuloista kosmetiikkamarkkinoille omilla brändeillään. Puhumattakaan muista Kardashian-Jenner-klaanin ihmisistä, joilla ei vielä ole omaa brändiä, kohta on.

Mutta kuinka monelle meillä on tilaa? No ihan varmasti varsinkin teinifanit haluavat oman idolinsa nimeä kantavia kosmetiikkatuotteita. Itse näin teinilapsen äitinä voin sanoa, että itse en jaksa koko ajan uusien brändien tuloa markkinoille.

Bloggaajana en pysy perässä kaikesta mitä on meneillään jo nytkään. Muutenkin lanseerauksia on koko ajan – vai kuinka moni osaa päästä sanoa montako palettia Anastasia Beverly Hills lanseerasi parin kuukauden sisällä.

Kosmetiikka myy ja sitä ehkä katsotaan helppona rahana. Moni tuote voidaan ostaa valmiiksi kosmetiikkatehtailta ja muuttaa vain pakkausta vähän. Vähän epäilyttää, että kuinka monen brändi on oikeasti itse mietittyä alusta loppuun asti ja kuinka moni kuuluisuus on itse hands-on mukana luomisessa – ja mitkä sitten ostetaan puolivalmiina.

Itse olen nyt Shane x Jeffreen ostosten jälkeen päättänyt pitää ainakin loppuvuoden ihan kosmetiikkaostolakkoa, sillä en ehdi kirjoittamaan jo laatikossa lojuvista mitään tänne blogiin. Enkä tarvitse yhtään enempää luomivärejä, huulipunia tai korostuspuutereita. Olivat ne sitten kuinka ihania.

Onneksi en myöskään ole yhdenkään oman kosmetiikkamerkin lanseeranneen fani, joten mitään FOMO-tunnetta ei tule, jos jätän jotain ostamatta.

Mitä mieltä te olette julkkismeikkibrändeistä?

One Comment

  • Minna | Glitz & Glam

    Yksikään brändi ei taida kiinnostaa julkkiksen vuoksi. En fanita ketään tässä iässä, kuten lapsena ja teininä. Ehkä Kat Von D oli sellainen, että kiinnosti, koska Katti, mutta eipä tässä muita tule mieleen.

    Minä putosin jo vuosia sitten kelkasta, että mitä kaikkea uutta on markkinoilla. Sinähän se yksi minun tietolähteeni nykyään olet! 😉😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.