clothing and accessories

Juhlamekkoa mä metsästän

Tahdon saada uuden!

Olen täälläkin jo kertonut varmaan, muistaakseni, että heinäkuussa on kaverin häät Berliinissä. Mulla on ihan järkyttävä mekkopaniikki. En tällä hetkellä omista – mielestäni – mitään häihin sopivaa päällepantavaa.

Ja lopulta mies eilen kysyi sulhaselta, että onko mekon värillä väliä – kun Suomessahan ei mustaa tai valkoista. Kuulemma ei valkoista (itsestäänselvyys), punaista (ymmärrän) tai beigeä (no en kyllä laittaisi vaikka maksettaisiin). Eli näin ollen saan ostaa mustan mekon! Mutta minkä!

Eniten olen kuolannut Chi Chi Curven mekkoja – joita myy myös esim. Zalando ja Asos sekä Chi Chi itse. Ainoastaan Chi Chin omilla sivuilla on kokoja tai mekkoja joita haluan – pari kylläkin myyty loppuun. Mutta tässä muutama mekko, mikä on pistänyt silmään. Ja yksi City Chicin mekkokin (ensimmäinen raidallinen) on myös oiva vaihtoehto – myöskin kalliimpi ja pitäisi tilata Jenkeistä.

juhlamekkoja_plus_size
Kuvat Nordstrom.com ja chichiclothing.com

Parikseen mekko saa Minna Parikan mustat Jodiet. Laukku on vielä hakusessa, mutta se riippuu aika paljon mekostakin – jos otan täysin mustan niin ehkä haluan laukkuun jotain väriä, edes metallista.

Ja miksi on niin vaikea löytää Suomesta kivoja ja nuorekkaita plus-kokoisia vaatteita? Ja nekin vähät mitkä löytyy on ns. arkivaatteita.

Mikä mekoista on parhaimman näköinen? Pukisitko itse mustaa häihin?

7 Comments

 • mses

  Todella kauniita mekkoja! Olen etsinyt samantapaisia itse, kiitos vinkistä! Tiedätkö saako näitä Suomesta mistään? Olisi kiva sovitella ilman postiruljanssia. Itsehän pukeudun myös aina mustaan, joten todellakin mustaa häihin. 😀 Lempparit on tuo oikealla oleva ja vasemmalla alhaalla. Ne taitaa olla sama mekko erivärisellä pitsillä?

 • Panda / Piece of Panda -blogi

  Oikea alla tai sen yläpuolella oleva on omat lempparit 🙂 Olkaimettomat mekot hnnnnngggg ellei se yläosa ole tehty omien mittojen mukaan JA alla on todella hyvät olkaimettomat liivit. Itse en ole täydellisiä olkaimettomia löytänyt vielä tähänkään päivään mennessä… 😛 Mitä vähäeleisempi mekko sen enemmän “voi” revitellä meikissä. Jos mekko on täynnä kiehkuraa ja käyhkyrää ja vielä värillistä sellaista niin sitä hillitymmällä meikillä “voi” mennä. Kun taas mekossa ei ole ilotulituksia niin sitten voi räjäyttää naaman meikkitaiteella! 😀
  Mulle jäi niin ihanasti mieleen se sun yks seiloripaita miten kivalta se näytti sun päällä niin hmm. Mitä luulet onko liian casual jos heittäisi seiloripaidan ja sitten korkeavyötäröisempi vaikka musta tyllihame? Tai kellohelmainen musta hame? Laukulla, meikillä ja kengillä semmoisesta saa vielä enemmän juhlavamman 🙂

  • HennaV

   Joo olkaimettomat on kyllä vähän tylsiä. Mullakin kun on järkyn leveät hartiat jo ilman plus-kokoakin 😁 mulla on jo kengät ja laukku, ne on vähän toned down, niin mekon pitäisi olla juhlava. Varsinkin kun on iltajuhlat erikseen (vihkiminen päivällä, sinne riittäisi vähempikin juhlallisuus).

 • Katarooma

  Ylärivin kolmas vasemmalta ja suoraan sen alapuolella oleva mekko mun suosikit näistä. Häihin pukeutuminen on melkosta. Tsempit sille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.