makeup

Juhlakauden meikki – Green Glitter Double Cut Crease

No jo on nimi meikillä! Tuli vähän leikittyä sunnuntaina meikeillä ja lopputuloksena täysin erilainen kuin mitä olin alunperin joulukuun alussa tänne suunnitellut laittavani. Instagramissa on jo pidempään ollut vallalla double cut crease -meikit, joten oli pakko kokeilla itsekin sen jälkeen, kun NikkieTutorials teki oman versionsa meikistä. Itse halusin pitää värin vihreänä, sillä omistan vihreää glitteriä.

Niinpä syntyi tämä!

Päälle vielä punaiset huulet ja avot – joulumeikki on tässä. Okei, en nyt ihan odota, että monikaan jaksaisi tällaista vääntää jouluna, mutta tämä sopii erinomaisesti myös uuden vuoden viettoon – silmämeikin väriäkin on helppo vaihtaa.

Turha kertoa mikä glitter on kyseessä, kun sitä ei enää saa (yritys ei ole enää toiminnassa). Kuitenkin tämä on helppo tehdä, kunhan vain käyttää tumminta väriä ulkonurkkaan ja vaaleinta sisänurkkaan. Huulillakin on jo lopetettu väri, mutta onneksi punainen huulipuna on helppo löytää – ja melkein kaikki sellaisen omistavatkin.

Mä jouduin tämän meikin kanssa käymään Siwassa, sain ehkä muutaman pitkän katseen. Huulipunan kyllä pyyhin pois, ettei olisi täysin ylitseampuva meidän lähikauppaan.

Miltä vaikuttaa double cut crease? Tekisitkö itse?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.