clothing and accessories,  lifestyle

Joululahjat

Moni voisi ehkä odottaa, että tulen esittelemään uusia meikkejä, mutta ei – en edes pyydä kosmetiikkaa joululahjaksi. Joskus olen saanut pyytämättä jotain, mutta mieluummin en ota vastaan. Sillä ei ole minulle mitenkään lahjan merkitystä, koska ostan itse sitä sen verran paljon tai saan pr-näytteinä.

Tämän vuoden lahjalistani voi lukea täältä ja täytyy myöntää, että vähän arvasin jo, että mitä se mies oli ostanut minulle lahjaksi. Itsehän ostin hänelle mekaanisen näppäimistön (Razer BlackWidow Chroma, kiva napsuttelu kuuluu nyt kotona koko ajan).

Eli siis listallani oli yksi Balmuirin huivi. Ja Balmuirin huivihan sieltä lopulta tupsahti – sellaisessa mallissa, jota en ole ennen nähnytkään. Lähetin kysymyksen jopa Balmuirille huivista, sillä lapun mukaan koko olisi ollut 70x200cm, mutta selvästi kyseessä oli 140x140cm huivista. Ja kyllä se on Hans-Peter-huivi, joka on ollut kevätkokoelmassa, mutta sitä ei enää myydä. Mies taisi löydää viimeisen kappaleen Stockalta. Kyseessä on siis 100% kashmirhuivi ja väriltään tämä pehmeä ihanuus on harmaa-musta.

Ja koska huiveja ei näköjään ole koskaan tarpeeksi, niin siskoni oli kutonut minulle mustan huivin, jossa on pääkalloja – aika huomaamattomia, en ensin edes tajunnut – ja sitten sain vielä Briteistä ohuen mustavalkoisen huivin, joka käy sitten kesällä.
Siskoni oli ostanut myös minulla maailman söpöimmän mukin! My Little Pony -mukin, jossa lukee Made in 1983 – ja onhan se nyt paras vuosi ikinä!

Jos oltaisiin tiedetty, että vanhemmat ostavat meille suuremmalla summalla lahjoja kuin mitä alunperin oli tiedossa, niin olisin ostanut heille kahden Marimekko-tyynyn lisäksi jotain muutakin. Heiltä saimme yhteisesti paistinpannun sekä Kärscherin ikkunanpesurin (molemmat olivat meidän lahjalistalla) sekä lahjakortin Stockmannille. Kunhan joku vielä pesisi ne ikkunat…
Ja kuten traditioon kuuluu, niin lapsi oli ostanut minulle Thomas Sabon rannekoruuni yhden charmin – tällä kertaa punaisen ruusun. Lapsi saikin meiltä sitten hieman vähemmän lahjoja, mutta normaalia kalliimpia – uusi puhelin, piirtopöytä tietokoneelle ja esim. Moschinon paita tulivat paketeista. Isovanhemmilta lapsi sai rahan lisäksi Finlaysonin Ajatus-pussilakanasetin.

Ihan tarpeeksi taas tuli saatua lahjoja – antaa voisi aina enemmän.
Mitä te saitte joululahjaksi tai mitä todella onnistunutta annoitte eteenpäin?

5 Comments

  • Heidi B

    Balmuirin huivi ja muki on aivan ihanat!

    Ikkunan pesijän mäkin voisin ottaa 😀 Pesin ikkunat ensimmäistä kertaa tänä syksynä myös sisäpuolelta (ollaan muutettu keväällä 2008). Siis sieltä sisältä-sisältä (on aukeavat) koska kämpän mukana ei tullut avainta ja kukaan ei ollut saanut aikaiseksi sellaista ostaa ennen tätä..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.