makeup

Joululahjan sininen

Saimme jälkitoimituksessa poikaystäväni vanhemmilta joululahjat – olivat kyllä lähettäneet ajoissa, mutta postilakko, jouluruuhka jne. Itse sain ihanan huivin Nextiltä (liukuvärjäytyy valkoisesta mustaan) sekä The Body Shopin Swinging Silver -luomiväripaletin.

oobd_the_body_shop_swinging_silver

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

Luomiväripaletissa on neljä luomiväriä – persikkainen koralli, tummansininen, hopea sekä harmaa. Kaikki ovat hohtavia. Päätin sitten repiäistä heti ensimmäisessä lookissa ja yhdistää paletista sinistä ja persikkaista korallia. Ja minä tykkäsin lopputuloksesta!

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

oobd_the_body_shop_swinging_silver_

Persikkainen koralli tuo sen verran lämpöä meikkiin, että se ei ole liian kylmä omaan makuuni. Tämän lisäksi sopi hyvin pinkihtävä nude huulipuna (Lumenelta) sekä persikkainen poskipuna.

Olin todella yllättynyt näiden luomivärien pigmentistä. Ja näiden kanssa oli myös todella helppo työskennellä! Nämä olivat ainakin alkuviikosta vielä The Body Shopin alessa, joten jos vielä löytyy, suosittelen katsastamaan.

Tämä viikko on ollut aika ihmeellinen – maanantai, perjantai, sunnuntai, maanantai ja sitten tänään taas perjantai. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.