lifestyle

Joululahjaideoita – sisustus

Tämä on ehkä sellainen aihe, että joitain hirvittäisi ostaa toisille jotain heidän kotiinsa – ainakaan pysyvää – ja toisten mielestä (kuten minun) tämä on ehkä helpoin kategoria. Jos vähänkin tietää saajan makua, niin sisustus- tai kotituotteita on helppo ostaa.

Niinpä ajattelin antaa teille muutamia vinkkejä minun lempikaupoista tai brändeistä. Ehkä joku löytää sitä kautta jotain kivaa pukinkonttiin – lahjaksi tai itselle.

Anthropologie

En ole hirveästi täältä tilannut, mutta Anthropologiesta löytyy ihan varmasti jokaiselle jotakin. Tämä ei ole mikään halpakauppa, joten joistain tuotteista voi joutua maksamaan aika hyvinkin. Sivujen mukaan EU-tilaukset pitäisi tehdä ennen 19.12., mutta itse suosittelen tekemään nyt ja silti kannattaa miettiä, että ehtiikö lahja perille ajoissa.

december_16_anthropologie

Kuten moni ehkä huomasi, niin Youtube-gurujen takana olevat valkokultaiset mukit ovat Anthropologielta. Itse ihastuin noihin väännettyihin vaaseihin! Ja eikö tuo koirajuustotarjotin ole söpö?!

H&M Home

Jos ei tilaaminen innosta tai haluaa ostaa Suomesta, niin H&M:n Home-osastolta löytyy vaikka mitä.

hm_home

Itse käytän noita musta-kultaisia purkkeja sivellinpurkkeina, vinkkinä vaan. Olen halunnut myös tuollaisen lasikuvun (bell jar) ihan ikuisesti, ehkä siitä asti kun luin Sylvia Plathin Bell Jarin teininä.

Finnish Design Shop

Moni varmaan arvostaa laadukasta designia – varsinkin jos se on kotimaista. Finnish Design Shopista löytyy kaikkea kivaa – ei ehkä halpaa – koteihin.

finnish-design_shop_ideas

Itse olen kuolannut noita By Lassenin Kubus-kynttilänjalkoja jo pitkään. Mies taas ehdottomasti suosittelee AeroPressiä kahvihirmuille.

Oliver Bonas

Oliver Bonas on itselleni aika uusi kauppa – enkä ole täältä vielä koskaan tilannut, vaikka mieli on tehnyt. Brittiläinen kauppa, josta saa vähän kaikkea. Kannattaa tilata viimeistään ensi viikon alussa, jos haluaa paketin ennen joulua. Heidän mukaansa viimeinen tilauspäivä Suomeen on 14.12.

december_oliver_bonas

Tuo juustolauta on UPEA! Söisin juustoa ehkä enemmän, ei siis mitenkään hyvä juttu. Ja koska marmori on ollut niin IN tänä vuonna, niin mikäs kauniimpaa kuin juoda teetä (tai espressomukejakin löytyy) marmorin näköisistä mukeista?

Siinä hieman sisustuslahjaideoita. Iskikö mikään silmään?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.