body

Joululahjaideoita – L’Occitane

Teen varmaan monen monta postausta erilaisista lahjaideoista, mutta tänään päätin jakaa teille L’Occitanen ihanien tuotteiden sanomaa. Sain nimittäin L’Occitanelta ihan yllättäen muutamia viikkoja sitten paketin, joka sisälsi kaksi erittäin ihanaa lahjaideaa.

Toisen itse asiassa annoin jo eteenpäin ja kyseessä oli Shea-linjan minituotteita sisältävä pallo, jonka voi ripustaa vaikka kuuseen roikkumaan. Itse olen kokeillut kaikki mukana tulevat tuotteet ja ne ovat hyviä, mutta omistan esim. L’Occitanen käsivoiteita sen verran monta, että taas yhdelle ei ole tarvetta – juuri nyt.

loccitane_shea_christmas_ball

loccitane_shea_christmas_ball

loccitane_shea_christmas_ball

Tämän Shea Butter Christmas Bubblen hinta on 14 euroa ja tällainen pallo on saatavilla myös Cherry Blossom -tuotteilla.

Paketin todellinen kuningatar oli Arlésienne-lahjapakkaus – oikealta nimeltään Captivating Arlésienne Perfume Set. Pakkaus sisältää Arlésienne-parfyymin, vartalovoiteen sekä käsivoiteen. Arlésienne on puuterinen kukkaistuoksu, johon oman säväyksensä tuo sahrami ja bergamotti. Tämän tuoksu on voimakas, mutta samalla ihanan kevyt. Vaikea selittää, tämä pitää itse kokea.

loccitane_arlesienne

loccitane_arlesienne

loccitane_arlesienne

Vaikka tuoksu on EdT, niin silti se pysyy monta tuntia ihollani. Ja jos haluan varmistaa, että tuoksu pysyy pidempään, käytän alla vartalovoidetta, jossa itsessäänkin on tarpeeksi tuoksua, jos hluaa vain kevyesti tuoksua.

Arlésienne-lahjapakkauksen hinta on 75 euroa, erikseen tuotteet maksaisivat 89,50 euroa.

L’Occitanelta löytyy myös todella paljon muitakin lahjapakkauksia, joten kannattaa suunnata vaikka heidän sivuilleen tai liikkeeseen tutkiskelemaan asiaa.

Onko teillä L’Occitane-suosikkeja?

2 Comments

  • OutiS

    Verbena-tuoksu on ollut ykkönen jo monta vuotta ja mantelisarjan suihkuöljy sekä shea-käsivoide, siinäpä mun kolmen kärki.

    • HennaV

      Verbena on tuoksuna kyllä aivan ihana 🙂 ja tuo mantelisarjan suihkuöljy, sitä löytyy kaapista onneksi vielä kokonainen pullo, kunhan ilma kylmenee tarpeeksi ja iho vaatii enemmän kosteutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.