lifestyle,  shopping

Joululahjaideoita – kynttilät

Minä rakastan kynttilöitä – ja muita huonetuoksuja. Kynttilöitä löytyy vaikka minkä tuoksuisia ja vaikka minkä hintaisia. Niitä saa ruokakaupoistakin nykyään – Gladea varsinkin – mutta kauniimpien tuoksujen perässä joutuu matkustamaan ehkä lähikauppaa kauemmaksi. Kynttilät tuovat valoa ja lämpöä ja mielestäni niitä on kiva saada tai ostaa muille. Hintaluokkansa voi jokainen valita, joten halvallakin saa ihania kynttilöitä. Alta löytyy muutamia suosituksiani.

Itse pidän Yankee Candle -kynttilöistä ja niitä saa nykyään helposti Helsingistäkin, joten mieluummin käyn nykyään paikan päällä tuoksuttamassa. Esimerkiksi joulukynttilöistä ajattelin ostavani kaksi ihan muuta kuin mitkä sitten lähtivät kotiin, koska tuoksuttelun jälkeen nämä iskivät enemmän. Yankee Candle -valikoima on todella suuri sisustuskauppa.comissa, joten ihan varmasti jokaiselle löytyy jotain. Sisustuskaupan toimitukset tulevat ihan parissa päivässä, joten nämä ehtivät vielä varmasti pukinkonttiin.

december_sisustuskauppa.com_yankee_candle_diptyque

Yankee Candle -kynttilöiden joukosta löytyy myös yksi pieni – mutta sitäkin arvokkaampi – Diptyque-kynttilä. Moni kehuu Baies-tuoksua, mutta minä halusin jonkun jouluisen, joten kotiini matkasi Selfridgesiltä Épices et Délices. Tämä tuoksuu piparkakulta, muttei makealta sellaiselta vaan lähinnä mieleen tulee kaneli ja neilikkaa – sekä hieman hunajaa ja tähtianista. Nam! Ei yhtään yliampuvan makea, vaan juuri sopivan mausteinen. Sopii hyvin keittiöön joulunajaksi!

december_candle_diptyque_epices_et_delices

Selfridgesiltä löytyy laaja valikoima kalliimpia kynttilöitä – esimerkiksi mainitsemastani Diptyquen Baies-kynttilästä on 210 punnan versio, joka on about pääni kokoinen. Tämän lisäksi Tom Dixonin kynttilät näyttävät ja kuulostavat erittäin mielenkiintoisilta, vai mitä sanotte öljyyn perustuvasta tuoksusta? Ja jos tykkää Jo Malonen parfyymeista (mitä Suomeen ei saa toimitettua ainakaan Selfridgesiltä tai Jo Malonen omasta kaupasta), niin kynttiläversiona saa tuoksun tilattua itselleen.

december_candles_jo_malone_tom_dixon_selfridges

Jos ei tykkää tuoksuvista kynttilöistä, niin Balmuirin kynttilät ovat todella kauniin näköisiä ja sopivat hyvin lahjaksi. Näitä saa ostettua vaikka Stockmannilta.

eleven.fi:stä löytyy myös kivoja kynttilöitä, joita Suomesta on muualta vaikea saada. Esim. Victorian Candlesin jouluinen kynttiläpakkaus ei paljoa maksa, mutta näyttää upealta.

december_eleven.fi_victorian

Suomeen on myös juuri avautunut bomb.fi eli brittiläisen Bomb Cosmeticsin tuotteita myyvä nettikauppa. Itse olen omistanut ko. brändin kynttilöitä jo pari vuotta ja voin todellakin suositella! Tuoksu on voimakas – riippuen tietysti tuoksusta – ja esim. Chocolate Orange saa mut aina haluamaan suklaata. Kynttilät maksavat 11,90 euroa ja palavat noin 35 tuntia eli kyllä näillä joulun pyhät pärjää. Ja katsokaa tuota söpöä piparkakku-ukkoa!

december_candles_bomb_cosmetics_finland

Olen menossa taas Tallinnaan työmatkalle tässä joulun alla, joten ehkä on pakko pistäytyä Crème de la Crèmessä katsomassa livenä heidän kynttilävalikoimansa. Ehkä jotain lähtee mukaan vielä.

Monella kosmetiikkabrändillakin on omat kynttilänsä – Narsilla, Originsilla ja Make Up Store.

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukku 2 -arvonta on nyt suoritettu ja voittaja ottanut takaisin yhteyttä. Kiitos kaikille osallistujille!

Mitkä ovat teidän lempituoksukynttilöitä?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.