makeup,  skincare

Joululahjaideoita – kosmetiikka

L’Occitanelta tuli jo oma postaus, mutta tässä vielä viime tipan kosmetiikkalahjavinkkejä, joita ehkä joutuu tilaamaan ulkomailta, mutta omien kokemusten mukaan ehtivät hyvin vielä jouluksi Suomeen.

Puolen Sephorasta kannattaa katsastaa Too Faced, Marc Jacobs Beauty sekä Benefit. Valitettavasti Too Facedin joulupakkaukset myytiin niin nopeasti loppuun, että en edes itse ehtinyt tilaamaan mitään niistä, mutta Too Facedilta löytyy ihan varmasti jotain mukavaa pukinkonttiin. Itse rakastan Hangover-pohjustajaa ja Born This Way -peitevoidetta, mutta moni on kehunut Chocolate Bar tai Chocolate Bon Bon -paletteja.

too_faced_born_this_way_concealer

Marc Jacobsin Up All Night -huulipunasettiä löytyy vielä. Tämän ostin itselleni “lahjaksi” (lähti käyttöön heti). Marc Jacobs Beautylla on muitakin aivan upeita tuotteita, jotka itse ottaisin ihan ilolla vastaan.

marc_jacobs_up_all_night

Benefitiltä löytyy vielä tätä kirjoittaessa pari ihanasti pakattua lahjaa. Itse olen ihastunut Benefitin kulmatuotteisiin ja Erase Pasteen, mutta Hoola on ehkä suosituin tuote kyseiseltä brändiltä.

benefit_brow_pencils

Selfridges toimittaa Suomeen ihan muutamassa päivässä ja paketti tuodaan ovelle DHL:n kautta. Kaikkea ei saa tilattua Suomeen, kannattaa siis tarkistaa halutun tuotteen kohdalta Delivery & Returns -kohta, jossa kerrotaan selvästi jos ei toimiteta ulkomaille (esim. Christian Louboutinin kosmetiikkatuotteita ei Suomeen toimiteta ja Tom Fordilta toimitetaan vain joitain tuotteita). Selfridgesiltä kannattaa tsekata ensimmäisenä MAC, sillä nyt sitä saa Suomeenkin tilattua. Itse ostin vähän aikaa sitten vielä Star Trek -kokoelman Luna Lustren, joka myytiin Suomesta nopeasti loppuun. Eli kannattaa katsoa vanhojen kokoelmien tuotteet läpi, jos joku myytiin Suomesta loppuun liian nopeasti.

mac_trolls

Charlotte Tilburyn meikkejä on ollut vaikea saada Suomeen, mutta täältä ne löytyvät. Itse ihastuin The Dolce Vita -palettiin sekä Bitch Perfect -huulipunaan. Suosittelen siis näitä kahta oikeastaan kenelle vain!

charlotte_tilbury_packages

The Estee Edit on ollut omalla kokeilulistallani, mutta vielä en ole mitään tilannut. Nannette de Gaspén överihintaiset naamiot ovat lahja ehkä hänelle, jolla on jo kaikkea.

Sitten on vielä ihana eleven.fi, josta omat pakettini ovat tulleet viikossa haluttuun paikkaan (eli Postin ohjaus toimii heidän paketeissaan). Ensimmäisenä sanon, että Peter Thomas Rothin naamiot! Tai 24k Gold -tuotteet. Aivan ihania ja toimivat!

peter_thomas_roth_masks

Toiseksi Pixi. Varsinkin Glow Tonic sekä muuta ihonhoidon tuotteet ovat ihania.

pixi_by_petra

Kannattaa myös pitää silmällä elevenin joulukalenteria. Joka päivä ihania tarjouksia!

Onko teillä kosmetiikkaa joululahjalistalla?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.