makeup

Joulukuun ostokset Puolasta

Koska sunnuntaina lähtee lento taas Puolaan, niin nyt voisi olla hyvä hetki esitellä edellisetkin ostokset. Niitä ei määrällisesti ihan hirveästi ole – rahaa kului kyllä.

Ensimmäisenä kävin Sephorassa heti samana iltana, kun kone laskeutui. Ennen joulua ostoskeskukset olivat auki kello 23 asti, joten meillä oli hyvin aikaa. Ihan ensimmäisenä törmäsin pakkaukseen, jossa oli Givenchyn Noir Couture Volume -ripsiväri ja Le Rouge 202 Rose Dressing -minihuulipuna.

givenchy_makeup_accessories_noir_couture_le_rouge

Ja koska olin Sephorassa, niin mukaan lähti kolme sheet maskia.

sephora_sheet_mask

Raahasin myös työkaverilleni pari ripsiväriä ja itsekin meinasin ensin ostaa Sephoran omaa ripsiväriä kokeiluun, mutta Givenchyn paketin ja Benefitin mini-Roller Lash -ripsarin päädyttyä koriini, palautin kolmannen ripsivärin takaisin.

benefit_roller_lash_mini

Sephorasta saa aina näytteitä, tälläkin kertaa – kaksi parfyyminäytettä (molemmat entuudestaan tuttuja) sekä tietysti sitten yksi miniripsiväri.

sephora_minis

Rossmannista löysin Carmexin puikkohuulirasvoja! Näitä hamstraan lisää ensi viikolla, sillä Carmex on nyt vain paras. Otin nämä kolme, sillä en ole näiden makuisia/tuoksuisia vielä kokeillutkaan.

carmex

Apteekista ostin pari hammastahnaa – särkylääkkeiden lisäksi. Blend-a-med tunnetaan Suomessa nimellä Oral-B – ja Jenkeissä Crest. Näitä saa kyllä Suomesta, mutta muistaakseni olivat halvempia Puolassa – plus että kun kerran apteekissa muistin katsoa, niin ostin samalla.

blend-a-med-toothpaste

Viimeinen pysähdys oli Douglas – ja pakko ollakin, koska oli a) vika ilta ja b) rahaa kului enemmän kuin piti. Ajattelin ensin ostaa Laura Mercieriltä vain Translucent Loose Powderin, mutta myyjä sitten ylipuhui. Ostin tämän lisäksi Ambré Vanille Body Butterin, joka on IHANA, mutta sikakallis. Toisaalta jos joku saa minut rasvaamaan kehoani enemmän, niin hyvä vaan. Kolmantena ostin meikkivoiteen, mutta koska kalmankalpeaa sävyäni ei löytynyt varastosta, niin se tilattiin minulle ja saan sen ensi viikolla. Näiden ostosten lisäksi myyjä antoi vielä lisäksi huultenrajauskynän sävyssä Baby Lips.

laura_mercier_translucent_loose_powder

laura_mercier_body_butter

Laura_mercier_lip_pencil

Eli näin. Ja tietysti Douglasin kassalla kävi niin, että unohdin pin-koodin ja luottokorttiin oli jäänyt käyttömääksi vain Suomi. Onneksi pienen panikoinnin jälkeen sain siirrettyä rahaa tilien välillä ja kaikki loppui hyvin.

Kiinnostaako joku näistä erityisesti tai onko omia kokemuksia tuotteista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.