makeup

Joulukokoelmia tulvillaan

Nyt kun joulukalenterit on hankittu – tai jos ette vielä ole, niin kosmekalenterit viedään käsistä, kannattaa olla nopea – ja marraskuu täällä, niin nyt katseen voi kääntää kosmetiikkatuotteiden joulukokoelmiin. Itse en ole vielä päättänyt, että mitä ostan, vai ostanko mitään, mutta nämä kiinnittivät huomioni.

Osa kokoelmista on jo julkaistu, osa ei vielä. Yritän laittaa mahdollisimman tarkat infot hinnoista ja mistä näitä saa, mutta valitettavasti kaikista en näitä pysty ilmoittamaan.

joulukokoelmat

Moni nyt tietää, että MACiltä tulee varmaan miljoona – ehkä vähän liioiteltua – kokoelmaa vuosittain ulos, mutta joulukokoelmia on vain yksi. Tänä vuonna se on todella glitterinen, ja kultainen.

Huda Beautyn Winter Solstice -kokoelmaan kuuluu korostuspuuteripaletti (£40) sekä mini-huulikiiltosetti (£33). Tämä löytyy tällä hetkellä ainakin Selfridgesiltä, mutta jos ei vielä niin ainakin kohta pitäisi näkyä Euroopan Sephoroissakin. Itse tykkään Angelic Lip Strobesta, joka minulla on, joten tämä minisetti kyllä kiinnostaa. Korostuspaletti jäisi varmaankin käyttämättä, sävyt näyttävät liian erikoisilta työkäyttöön.

Kiehl’sin tuotteita on kiedottu uuteen kuosiin joulun kunniaksi ja Kate Moross on saanut kunnian tehdä uudet etiketit. Esimerkiksi Soy Milk & Honey Creme de Corps Whipped Body Butter tulee suloisessa kuosissa (hinta £37, Selfridges).

Too Facedin tämän vuoden kokoelma taitaa olla lähinnä suunnattu uudeksi vuodeksi, sillä Best Year Ever -setti antaa näin ymmärtää. Hintaa setillä (sisältää kolme palettia ja miniripsarin) on £46 ja se on saatavilla nyt Selfridgesistä.

Sephoralta on tänä vuonna tullut adventtikalenterin (PLN 179) lisäksi myös joulukokoelma. Se on lähinnä kokoelma erilaisia jo myynnissä olevia Sephoran tuotteita, mutta esim La Piñata näyttää kivalta (PLN 159). Saatavilla nyt ainakin Puolan Sephorasta.

Ja tietystihän on edelleen Fentyn joulukokoelma, josta itse ostin jopa YHDEN tuotteen. Paletti ei vain puhutellut minua yhtään. Lähin ostospaikka on Tukholma tai sitten tuotteita voi tilata suoraan Fentyn sivuilta.

Tarten kokoelma on aika suuri, joten kannattaa tsekata – ja tilata – se itse suoraan Tarten sivuilta. Varsinkin Magic Star Collector’s Set (51 euroa) näytti kauniilta, mutta en tarvitse enää yhtään neutraalia palettia!

Onko teillä jo ostoslista joulukokoelmiin valmiina tai aiotteko skipata tänä vuonna?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.