lifestyle,  makeup,  scents

Joulukalentereita tulvillaan

Monessa blogissa onkin ollut juttua jo joulukalentereista, mutta pakkohan minunkin on työntää lusikkani tähän soppaan ja vinkata teille muutamista aivan ihanista kalentereista. Ja myös niistä, jotka meidän talouteen ovat tulossa.

Siis jos nyt oikeasti olisi varaa – ja muutenkin mahdollisuus – niin minähän tilaisin Jo Malonen parfyymijoulukalenterin. Hintaahan tällä on vaivaiset £280.

advent_calendar_joulukalenteri_jo_malone

Mutta koska minulla ei ole, niin päädyin kahteen vähän halvempaan – Yankee Candlen sekä Asoksen kalenterit. Tulossa on siis kynttilöitä ja kosmetiikkaa. Oman Yankee Candle -kalenterini ostin Amazonista.

yankee_candle_party_pavilion_2016_advent_calendar

asos_beauty_calendar

Muutamia kalentereita on jo eleven.fi:lle saapunut – bareMinerals, Decléor ja Ciaté.

Lushilla ei tänä vuonna ole ns. joulukalenteria, mutta 12 tuotteen pakkaus löytyy. Tässä tietysti näkee heti avatessa kaikki 12 tuotetta, mutta tällä on pyritty vähentämään pakkausjätettä.

Viime vuonnahan minulta löytyi L’Occitanen kalenteri – ja näitä minejä löytyy kaapeista vieläkin – mutta suosittelen lämpimästi myös L’Occitanen katsastamaan, mikäli pystytte. Minulla ei tässä vaiheessa vielä ole tietoa, että miten tämä tulee Suomeen myyntiin, viime vuonnahan tämä myytiin tosi nopeasti loppuun.

Jos kosmetiikka ei innosta, niin voi tilata myös olutjoulukalenterin. Meillä mies ennakkotilasi tämän itselleen. Tämähän siis painaa sellaiset 22 kiloa – eli ihan tarpeeksi olutta joulukuulle.

beer_advent_calendar_saveur_biere

Meillä on vähän vielä hakusessa lapsen joulukalenteri – ostanko vain suklaakalenterin vai tilaanko esim. Amazonista jonkun korukalenterin. Tätä ei ole vielä lapsi päättänyt.

Jos oma kalenteri vielä mietityttää, niin kannattaa katsastaa ainakin Miss Piggy’s Pearls -blogin postaus aiheesta.

Mikä joulukalenteri teille tulee?

Sisältää affiliate-linkkejä

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.