shopping

Joulukalentereita tulvillaan

Kyllä se joulu sieltä taas on tulossa kovaa kyytiä. Ja jo nyt on viimeistään aika herätä siihen, että joulukalentereita olisi mietittävä. Varsinkin, jos haluaa yhtään suositumpaa kalenteria hankkia.

Moni bloggaaja on tilannut itselleen LookFantastic-kalenterin, mutta en halunnut ostaa samaa mitä kaikki muutkin. Kävin katsomassa kalenterin spoilausvideotkin, eikä sekään saanut minua ostamaan kalenteria. Kalenteri on paketoitu kauniisti, mutta ihan normaalistakin kalenterista tulee tarpeeksi roskaa, tässä kaikki on paketoitu itse kalenterin sisällä vielä erikseen.

Itse olen jo tilannut ensimmäisen joulukalenterini tälle vuodelle. Viime vuodelle uskollisena tilasin Asoksen kosmetiikkakalenterin.  Asoksella on miehille myös Grooming-joulukalenteri, jos miehiänne, veljiänne tai isiänne kiinnostaa omasta ihostaan huolehtiminen.

asos_advent_calendar

eleven julkaisee myös tänä vuonna oman kalenterin ja napautin itseni jo odotuslistalle. Kalenterin hinta on 145 euroa ja se sisältää 500 euron arvosta tuotteita, joten todellakin haluaisin tällaisen napata! Tätä voi sitten näkyä kanssa melkein joka blogissa tai Instassa.

eleven_advent_calendar

L’Occitanelta tulee myös joulukalenteri. Heiltä tulee itse asiassa kaksikin, mutta kalliimman saapumisesta Suomeen en ole varma.

Selfridgesin kalenteri näytti kanssa kiinnostavalta. Sekin on nyt lopultakin – siis nythän on vasta lokakuun alku – saatavilla. Suurimmaksi osaksi kalenteri on täynnä Lancômea eli jos kiinnostaa, niin kannattaa käydä katsomassa tarkemmin.

selfridges_advent calendar

Ihania kalentereita löytyy myös Jo Malonelta, Estee Lauder Companylta (sisältää mm. Origins ja MAC) sekä Harrodsilta. Mutta näitä voi olla vaikea saada mistään Suomeen tai sitten hinta on järkyttävän korkea.

Puhuin tyttäreni kanssa, että minkälaisen kalenterin hän tänä vuonna haluaa – viime vuonna taisi olla Kinder ja sitä ennen Dumle – ja päädyttiin siihen, että minä teen hänelle joulukalenterin. Nyt tarvitsisin vähän apuja teiltä, että mitä TE laittaisitte 13-vuotiaan joulukalenteriin?

Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

  • LauraKatarooma

    Mää taidan hommata taas teekalenterin.

    13-vuotiaan kalenteri tuntuu äkkiseltään kinkkiseltä. Mistä hän tykkää? Ja minkä verran haluat laittaa rahaa siihen? Voishan siinä olla vaihtelevasti halvempia ja kalliimpia juttuja. Esim. karkkia, kirjoja, cd:itä, kynttilöitä, koruja, meikkejä, leffalippuja, jos hän kerää jotain ni semmosia juttuja jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.