lifestyle

Jouluaatto ja joulusukat

Aatto oli loppujen lopuksi todella rentouttava. Nousin joskus kymmenen aikaan keittämään riisipuuroa – lapsi oli kyllä herännyt jo aikaisemmin, mutta oli mennyt suoraan katsomaan Netflixiä alakertaan. Riisipuuro maistui todella hyvältä ja me aikuiset nautittiin vielä joulukahvia sen kanssa.

Aamupalan jälkeen kävin laittamassa itseäni hieman edustavammaksi – eli siis pois yöpuvusta. Jouluaaton meikki oli aika simppeli, huulipunankin päätin pyyhkiä ennen ruokailua pois. Silmämeikki on tehty Urban Decayn Gwen Stefani -paletilla ja huulilla on NYXin Copenhagen.

Olin suunnitellut jälkiruoaksi gingerbread triflen tekemistä, mutta loppujen lopuksi siitä tuli enemmän appelsiininen kuin piparkakkuinen, mutta miehelle kelpasi joka tapauksessa.

Vaikka meillä on kiertoilmauuni, niin miehen paistaman kokonaisen broilerin takia teimme niin, että joululaatikot laitettiin lämpiämään pihagrilliin – hyvin toimi! Jotenkin tuntui, ettei ruokaa ole paljon, mutta ihan oikeasti sitä oli todella paljon kolmelle hengelle. Söimme kaksi päivää ja se riitti. Tapaninpäivänä teki jo mieli salaattia.

Ruokailun jälkeen kello läheni kuutta ja oli aika avata lahjat. Lapsi oli innoissaan, ja kuten meidän perheessä on tapana, niin lahjojen avaaminen aloitetaan nuorimmasta – meillä se tarkoittaa että minä saan avata omani viimeisenä. Onneksi lapsi ei ole samanlainen kuin jotkut nuoremmat serkkuni, vaan repi nopeasti lahjapaperin pois lahjoista – näin ollen lahjojen avaaminen ei kestänyt yli puolta tuntia. Lempparilahja oli lapsella Disney Infinity 3.0 – en yllättynyt. Sitä sitten poikaystäväni sai hänen kanssaan pelata aattoillan ja joulupäivän aamun.

Itse sain poikaystävältäni lahjaksi Guerlainin La Petite Robe Noire Couture -parfyymin sekä langattoman hiiren läppäriini. Lapselta sain vaaleanpunaisen Thomas Sabo -charmin rannekoruuni. Kissa toi mulle suklaata – kissa näköjään käy kaupassakin.

Vanhemmilta saimme Iittalan Taika-sarjan mukeja ja kulhoja, siskoltani Villeroy & Bochin New Wave -sarjan salaattikulhon.

Kuvassa näkyy myös minun poikaystävälleni lahjaksi ostamat Gaissa-lasit, joita hänen piti heti testata viskilaseina. Hyvin toimii!

Joulupäivän aamusta sen verran, että meillä on tapana silloin avata joulusukat. Niihin on yleensä piilotettu jotain pientä – ja ehkä turhaakin – sekä karkkeja. Omani oli aika köyhä saldoltaan, mutta sen tiesin jo etukäteen. Eniten lahjoja sukista taisi saada poikaystäväni.

Muuten emme oikein tehneet mitään – tapaninpäivänä kävimme pienellä kävelyllä (kaupan kautta) ja illemmalla mittasinkin sitten hieman alhaisen 34.5 astetta ruumiinlämmökseni. Ei mikään ihme, että tärisin ja kaikki oli jotenkin vaikeaa. Sitten lämpö nousikin 37:ään parin tunnin päästä ja ei, en ole tulossa kipeäksi.

Että näin meni meidän pyhät!

Miten teidän pyhät meni?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.