family,  lifestyle

Joulu tuli Helsinkiin

Viime sunnuntaina sytytettiin Aleksanterinkadun jouluvalot ja Stockmannin jouluikkuna (vai miksi sitä virallisesti kutsutaankaan) avattiin. En ole KOSKAAN ollut katsomassa Helsingissä jouluvalojen päällelaittoa ja nytkin kävimme vain, koska minun oli joka tapauksessa mentävä laittamaan matkakortille lisää rahaa, niinpä menimme Minin kanssa ihan Helsinkiin asti.

stockmann_jouluvalot

Kävimme syömässä O’Learysissä Forumissa ja jätskillä/kahvilla Stockan Fasussa. Tulipa sitä napattua Finlaysonilta mukaan Mörkö-pussilakanat sekä -käsipyyhe, sillä kaikki Muumi-tuotteet ovat 30.11. asti 30% alennuksessa – ja vaikka en Muumeista hirveästi välitä (näin Naantalissa kasvaneena), niin Mörkö on Mörkö.

olearys_forum

Jouluvalot saatiin lopulta Helsinkiin – onneksi ei satanut tai ollut hirveän kylmä ja kyllä se lapsi kai jotain siitä kulkueestakin näki. Ainakin Pähkinänsärkijä-baletin tanssijat. Pitääkin taas harkita lapsen viemistä balettiin, Pähkinänsärkijä on kuitenkin jo nähty.

helsingin_jouluvalot

Mä olen jopa oikeasti kuunnellut paria joululauluakin – Raskasta joulua, tottakai. Himlen i Min Famn, Konstan joululaulu sekä Tonttu ovat ehdottomat suosikit.

Mikä teidän mielestä joulun odotuksessa on parasta?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.