body,  makeup

JolieBox on täällä taas!

Elokuun JolieBoxin tuotteiden takana oli idea ihon kosteuttamisesta sekä rennosta lookista loppukesään.

Tämä on oman 3kk tilausjaksoni viimeinen boxi, enkä tällä hetkellä ole varma jatkamisesta. Tämä ei johdu siitä, etten olisi boxeista tykännyt vaan enemmänkin siitä kosmeähkystä minkä olen saanut kesän aikana ostaessani kosmetiikkaa ja käydessäni läpi jemmojani – ja se ei ole mikään pieni duuni. Mutta ensi kuussa selviää jatkoinko tilausta vai en.

Ensimmäisenä laatikosta pilkotti Patykan Almond Blossom Body Milk eli mantelinkukkavartalovoide. Itse olen todella huono käyttämään vartalovoiteita, joten saa nähdä päätyykö tämä kokeiluun vai jatkaako matkaansa jollekulle toiselle. Hintaa 150ml vartalovoiteella on 26 euroa – boxin hinta täyteen jo tästä tuotteessa.

John Masters Organicsilta mukana on Sea Mist -suolasuihke hiuksille matkakoossa. Itse en oikein tykkää monen suolasuihkeen jättämästä todella likaisesta ja ylitahmeasta fiiliksestä, mutta pakko tätäkin on testata. Hinta täysikokoiselle pullolle on 30 euroa.

Uuuu, meikkituote! Couleur Caramelin Twist&Lip 403 Dark Rose on kynämallinen huulipuna, joka sekä hoitaa huulia, että antaa kauniin karhunvatukan sävyn. Minulla on yksi muistaakseni Cliniquen (tai Revlonin) vastaava kynä, joka näyttää melkein saman sävyiseltäkin. Pitää verrata. Tämän huulipunan hinta on 19,50 euroa.

L’Atélier des Délicesin Moisturising Fiber Mask tulee ihan varmasti käyttöön, sillä rakastan kosteuttavia naamioita. Tätä ei ole myytävillä Jolien Webshopissa, hinta internetin mukaan noin 9 euron kieppeillä.

Weledalta boxissa oli mukana kulttituote Skin Food, joka on monitoimivoide varsinkin kuivalle iholle. Minä testaan tätä kyllä ihan varmasti kantapäihini – mikään ei ole yhtä kuivaa!

Ainoana näytteenä boxissa oli Naturativin elvyttävä käsibalsami. Tämän voi hyvin heittää laukkuun ja käyttää, kun tulee tarve, sillä käsirasvaa kuluu aina.

Itse olin eniten kiinnostunut naamiosta, suolasuihkeestä sekä huulipunasta – näitä on pakko kokeilla!

Entäs sitten viime kuun boxi? Käyttöön jäi Neal’s Yard Remediesin meikinpoistoliinat – nämä olivat mukana reissussa ja lopuilla poistetaan swatchit. Uniquen hiuksiin jätettävä hoitaine jää lapsen käyttöön – tällä sai helposti takkupään kammattua. Kikatus-saippua odottaa vuoroaan päästä saippuaksi yläkerran kylpyhuoneeseen käsienpesuun eli tämäkin tulee käytettyä.

Mitä mieltä tämän kuun boxista? Jatkaisitteko tilausta?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.