Uncategorized

Jennifer Aniston vai Kardashianit?

Sain Framedalta kokeiluun sekä Living Proof että Kardashian -tuotteita, joten päätinpäs yhdistää nämä kuuluisuusvetoiset brändit yhden postauksen alle.

oobd_living_proof_perfect_hair_day_

Living Proof on todella tieteisperusteinen kosmetiikkabrändi – kaikki alkoi laboratoriosta Massachusettsista. Tiedemiehet päättivät yhdistää voimansa kauneusvaikuttajien kanssa ja niin syntyi Living Proof. Jokaisen tuotteen taustalla on kunnon tieteelliset tutkimukset ja ainesosat on valittu tarkoin. Miten Jennifer Aniston kuuluu kuvaan? Hän on yhtiön edustaja ja mallikasvo. Ja Elisa osasi tuossa kommenteissa kertoa, että Jennifer on myös yhtiön osaomistaja.

oobd_living_proof_perfect_hair_day_

Eniten innostuin siitä, että Perfect Hair Day (PhD) -shampoo ja -hoitoaine lupaavat tehdä hiusten pesuvälistä pidemmän. Ja hei, näin laiskalle se kuulosti todella hyvältä lupaukselta! Tuotteet lupaavat myös parantaa hiusten kuntoa ajan kuluessa. Ehkä paras kommentti tähän on mun siskolta, jonka mielestä mun hiukset näyttää paremmilta ja kiiltävämmiltä, vaikka näitä ei ole värjätty vähään aikaan. Itse en heti huomannut näiden käytön aloituksen jälkeen oikeastaan mitään ihmeellistä, mutta jo viikon kuluessa huomasin, etteivät hiukseni rasvoitu niin helposti. Valitettavasti olen tosi huono pesemään samoilla tuotteilla hiuksiani pitkään, joten en ole vieläkään käyttänyt näitä loppuun – enkä tiedä kuinka pitkäksi saisin venytettyä pesuväliä. Joka toisesta päivästä joka kolmanteen päivään oli jo hyvä.

oobd_living_proof_perfect_hair_day_

Ja PhD kuivashampoo on oikeasti kunnon haastaja Batistelle! Omasta mielestäni siis. Tietysti Batiste on huomattavasti halvempaa ja helpommin saatavilla, mutta jos vähääkään kiinnostaa, niin suosittelen kokeilemaan myös Living Proofin kuivashampoota. Suihke on todella hienojakoinen! Itse sain kyllä tällä valkoista jälkeä hiuksiin, joten en ehkä ihan ekana suosittele tummahiuksisille – omassa tukassani valkoisuus vain tasoittaa juurikasvua.

Full-sarjan Root Lifting Spray oli mukava yllätys. Tuote oli todella nestemäistä ja sitä sai hyvin suihkutettua juuriin. Itse käytin tätä föönauksen alle ja hiukset tuntuivat paksummilta, sekä asettuivat kauniisti. Tätä pitää vielä testata lisää, mutta hyvältä vaikuttaa! Kunpa en vain olisi niin laiska föönaaja. Nimim. 99% ilmakuivatut hiukset

oobd_kardashian_beauty_haircare_

Kardashian Beauty Hair -sarja sen sijaan keskittyy tuomaan kosteutta liian käsitellyille hiuksille mustakuminan öljyllä. Täytyy sanoa, että olen aivan ihastunut näiden tuotteiden tuoksuun! Nämä tuoksuvat enemmänkin parfyymille kuin hiustuotteille. Ja tuoksu jää pitkäksi aikaa – seuraavana päivänä hiukset tuoksuvat vielä varmasti, itse huomasin tuoksun tarttuneen myös yhteen puserooni. Kardashianit ovat mukana tuotteiden kehittelyssä, vaikka itse tuotteiden valmistus jätetään ammattilaisille. Mustakuminaöljyssä on antioksidantteja ja vaikka se ei ole yhtä kosteuttava kuin argan- tai kookosöljy, on tämä ollut todella kosteuttava omille blondatuille hiuksilleni. Toisaalta, en omista armenialaisia paksuja hiuksia, vaan normaalit suomalaiset hennot hiukset. Shampoo, hoitoaine ja naamio toimivat kaikki todella hyvin ja nämä jäävät kyllä käyttöön – eikä pelkästään tuoksun takia.

Kuivahoitoaine oli mielenkiintoinen tuttavuus. En ole niitä aikaisemmin käyttänytkään, vaikka kuivashampoota tuleekin käytettyä usein. Testasin hoitoainetta kuivashampoon jälkeen hiuksen latvoihin ja se toi niihin kiillon takaisin, mutta ei tehnyt niistä rasvaisia. Pidemmissä tai paksummissa hiuksissa tämä toimisi ehkä vieläkin paremmin.

Mutta kyllä kuuluisuudetkin osaavat kosmetiikkarintamalla! Molemmat sarjat ovat todella mielenkiintoisia.

Löytyykö teidän suihkusta jompaa kumpaa sarjaa?

Pssst! Tänään Queen! <3

Tuotteet saatu pr-näytteinä

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.