body

Jalat kesäkuntoon

Mä olen TO-DEL-LA huono pitämään jalkani kunnossa. Fyssarikin kyseli, että astunko kanta edellä, kun kantapäässä on kunnon kovettumat. Jalkani ovat AINA (niin kauan kuin muistan) olleet kovat, lohkeilevat ja huonossa kunnossa. Aina keväällä yritän alkaa pitämään niistä huolta ja olen kyllä huomannut, että pelkästään päivittäisellä rasvauksella niistä saisi ihan ok -näköiset.

oobd_salvequick_exfoliating_socks_2

Tänä vuonna otin avuksi pari kovempaa apuria: Salvequickin kuorintasukat sekä Schollin Velvet Smooth (pinkkinä). Näiden lisäksi jalkarasvat, joissa ureaa tai muita kuorivia/syväkosteuttavia ainesosia.

Vaikka jalkapohjat on huonossa kunnossa, niin kyllä mun kynnet on lakattu ympäri vuoden. Ja muuten miksi mun varpaan kynnet on järkyttävän kovat, kun taas sormen kynnet kuin paperia? Väärin menee omasta mielestäni.

Salvequickin sukat oikeasti TOIMIVAT. Omat jalkani alkoivat kuoriutua noin 3 päivän jälkeen ja kuoriutuminen kesti vain noin 5 päivää, jonka jälkeen jalkapohjat olivat SILEÄT. For real! Paitsi osa kantapäästä, sen saa onneksi pois Velvet Smoothilla ja rasvauksella. Siis ihan oikeasti, nämä olivat paremmat kuin parit muut kokeilemani sukat, suosittelen!

Muistakaa pitää vähintään 3kk väli erilaisten kuorintasukkien välissä, tai muuten iho kärsii liikaa ja voi alkaa kesiä.

Onko teidän jalat tiptop vai pääseekö kantapää halkeilemaan?

Salvequickin sukat saatu PR-näytteenä

4 Comments

  • mses

    Kokeilin myös näitä sukkia ja hyvin pelittivät! Minulla on kuitenkin sama ongelma kuin sulla, eli rasvailu jää liian usein. Inhoan rasvatuilla jaloilla tassuttelua ja pelkoa, että lakanat sotkeutuu. Jotenkin myös rasvaiset jalat sukissa on epämiellyttävää. Vaikeaa. 😀

    • Henna / One of Beauty's Daughters

      Sama fiilis, rasvattuihin jalkoihin jaa pienimmätkin kissankarvat jne. kiinni ja mä en käytä muutenkaan sukkia kotona, niin jotenkin inhottavaa niitä pitää. Jos muistan, niin rasvaan ennen sänkyyn menoa ja pidän jalat ulkona peitosta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.