skincare

Instagramista tuttu – Farsáli Rose Gold Elixir

Kuinka moni on nähnyt Instagram-storeissa tai kuvissa jonkun tiputtavan kasvoilleen – varsinkin violettia – öljyä? Kyseessä on Farsálin Unicorn Essence, mutta koska en ihan tajua ko. tuotetta, niin päätin kokeilla brändin toista kulttituotetta: Rose Gold Elixiriä. Koska ruusukultahan on nyt in? Vai onko jo menossa pois?

Farsálin takana on Ali, joka kehitti brändin ja tuotteet vaimolleen – Farah Dhukaille. Farah kärsi aknesta ja halusi ihostaan hehkuvan – kuka nyt ei. Niinpä syntyi Rose Gold Elixir, joka uudistaa ihoa ruusunmarjasiemenöljyn avulla sekä tuo hehkua 24k kullalla. Tämän takia valitsin Rose Gold Elixirin – tässä on suht lyhyt ainesosaluettelo ja kevyen öljyn ansiosta pystyn käyttämään tätä jopa päivisin meikin alla (varsinkin talvella).

farsali rose gold elixir

Sanotaan nyt suoraan, että Unicorn Essence ei kiinnosta minua ollenkaan, mutta Volcanic Elixir kylläkin. Volcanic Elixir on yöllä käytettävä öljy, joka on 100% tamanuöljyä. Se on tarkoitettu akneiholle.

Mutta Rose Gold Elixiriin takaisin. Tuote tulee valkoisessa lasisessa tippapullossa, jossa on kultaiset tekstit. Ainesosaluettelo näyttää tältä: ruusunmarjasiemenöljy, safloriöljy, kurpitsansiemenöljy, 24k kulta, E-vitamiini, sitruunaruohoöljy ja appelsiininkuoriöljy. Ruusunmarjaöljyn haistaa, ihan oikeasti. Farsálin sivuilla lukee, että tämän pitäisi tuoksua sitrukselle (kahden viimeisen öljyn takia), mutta ruusunmarjasiemenöljy nousee näiden läpi. Tai siis itse haistan sekä sitruksen että ruusunmarjasiemenöljyn. Minua tämä ei haittaa, ja yleensä tämän päälle tulee sen verran muita tuotteita, ettei tuoksua enää huomaa.

Itse käytän tätä päivisin, muutama tippa ennen päivävoidetta tai yksinään meikin alle. Kunhan tämän antaa hetken imeytyä, niin öljy ei ala heti sulattaa meikkiä. Tätä voi myös käyttää huulien kosteuttamiseen sekä sekoittaa esim. liian kuivan meikkivoiteen sekaan tipan tai pari. Yllättävää kyllä, tämä näyttää öljyiseltä iholta – no shit, Sherlock – mutta imeydyttyään iho näyttää kirkkaammalta ja paremmalta.

farsali rose gold elixir

Itse tykkään tuotteesta ja luultavasti jossain vaiheessa ostan uudestaankin. Tämä ei ole halpaa – hinta yli 50 euroa – mutta itse maksan mielelläni toimivasta tuotteesta sekä kultahipuista (tekivät ne sitten iholleni mitään tai eivät). Yökäyttöön en ehkä tätä tuhlaisi, siihen riittää halvempikin ruusunmarjasiemenöljy.

Viimeisin Farsálin hypetetty tuote on Jelly Beam – hyytelömäinen korostustuote. Tämä ehkä jää testaamatta.

Onko Farsáli teille tuttu?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.