makeup

Instagram-meikki

All the Little Royals -blogin Pauliina teki postauksen Instagram-meikistä ja mä olen ehkä tällaisen tehnyt ennenkin – tai sitten mun meikit vaan näyttää Instagram-meikeiltä – mutta päätin nyt tehdä ihan uuden meikin ja postauksen aiheesta.

Tämän hetken IG-meikkien peruspilarit ovat erittäin huolitellut ja ehkä kovatkin kulmat; matta iho, mutta korostuksessa ei ole skipattu; mattaiset, hieman ylipiirretyt huulet sekä ripset. Mä inhoan ylipiirtää huuliani, sillä huulirajani on aika tarkka ja näyttää tosi tökeröltä – kuten valitettavasti monella muullakin ihmisellä – piirtää ne yli. Onnekseni myös huuleni eivät ole sieltä ohuimmasta päästä, joten en ole kokenut tälle tarvettakaan.

Huulten ylipiirtämisen lisäksi – tai oikeastaan monella suuremmalla IG-tyypillä on kai huulitäytteitä – niin eniten pistää silmään se ihan järkyttävä korostustuotteiden käyttö. Näyttää upealta kuvissa, mutta Suomessa, kun kävelet tuolla sateisessa säässä diskopallon kanssa kilpaa kimaltaen, niin ei ole ehkä niin upean näköistä. Mä kyllä tykkään käyttää itsekin korostustuotteita, mutta aika usein suihkeen jälkeen taputtelen vielä meikkisienellä vähän päältä, että sulautuu paremmin ihoon.

Mennään nyt sitten siihen minun tekemään meikkiini.

Näitä kuvia katsellessa kulmat olisivat voineet olla terävämmät ja tummemmat. Ylähuultakin olisi ehkä voinut rajata vähän yli.

Meikin ilmeisimmät tuottet ovat huulilla Jouerin Lychee, korostustuotteena Beccan Moonstone, ripset Red Cherryn #DW ja luomivärit Naked 2 -paletista.

Kyllä mä tällä menin ulos, kahvittelemaan siskoni kanssa eli itse helpostikin kehtaan näin täydellä naamalla mennä ulos. Tämä on kuitenkin neutraali meikki, vaikka aika raskas onkin.

Mitä mieltä itse Instagram-meikistä?

P.S. Peter Thomas Rothin Mini Mask Magic -arvonnan voittajaksi osui OutiS. Onnea! Viestiä laitettu sähköpostiin.

7 Comments

 • Charlotta Takkula

  Upealta näytät, niin kuin aina! 🙂 Mun mielestä Instagram-meikissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta se käy ehkä tylsäksi pidemmän päälle. Toisaalta look on aika klassinen ja sopii monelle. Överiglitterkorostuksista en tosin tykkää – kevyt hohde taas poskipäillä on <3.

  Täytynee hyökätä tän haasteen kimppuun itsekin!

  xx Charlotta Eve
  http://charlottaeve.com

 • Pauliina A.

  Oi kiva kun Henna tartuit tähän! 🙂 Kaunis tää sun meikki, vaikka pohja onkin peittävä niin silti lopputulos on raikas! Tosin mä kyllä itse käytän muutenkin täyspeittävää ja mattaa meikkipohjaa, joten mun silmään tää näyttää kyllä muutenkin tosi luonnolliselta ja kivalta! 😀

  • HennaV

   Mä käytän aika paljon kanssa mattaa ja peittävää, joten mun silmään aika normaali meikki – ehkä vähän pidemmälle vedetty kuin normaalisti 😀

 • Karoliina

  Toiselle sopii, toiselle ei. Itse kyllä pidän noin yleisesti ottaen niitä instan vahvoja meikkejä upean näköisinä, mutta itselleni en kyllä uskoisi sopivan, ainakaan arkikäytössä, ehkä sitten jossain yökerhossa (jos sellaisissa kävisin :D). Ja mulla myös huulten ylirajaus näyttää tosi tönköltä ja jotenkin tuntuu, että mulla on niin pieni naama ja ylähuulen sekä nenän väli, että jos pahemmin alkaa väritteleen varsinkin ylähuulta yli niin se väli käy jo luonnottoman pienen näköiseksi 😀

 • OutiS

  Upea meikki, ihosi näyttää heleältä. Ja nuo silmänrajaukset, ei vaan minulta onnistu.
  Mun mielestä kun on selkeä amorinkaari ylähuulessa niin sitä ei vaan voi rajata yli näyttämättä jokseenkin hassulta. Miss Helsinki-kisassa pisti silmiini yksi ylähuulen aika raju ylirajaus, yleistynythän tuo tapa on.

  Kiitos arvonnan voitosta! Odotan innokkaana naamioita tekemään ihmeitä kasvoilleni. 😁

  • HennaV

   Kyllä mäkin välillä kiroilen noiden rajausten kanssa. Aina ei vaan voi onnistua 😀 Joo, mä en kanssa tykkää rajata amorinkaaren yli. Toivottavasti palkinto tuli jo perille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.