makeup

I'm a Warrior!

Ehkä ei todellakaan yllättävää, että viikko sitten tulleissa Euroviisuissa suosikkimeikikseni nousi Georgian ihanan Nina Sublettin Warrior-teemainen meikki. Meikki on luultavasti tehty MACillä, joka oli Euroviisujen yksi sponsoreista, mutta koska minulla ei ollut MACilta edes mustaa geelirajausta eikä todellakaan sopivaa punaa, niin tämä meikki on tehty tuotteilla, jotka ehkä eniten näyttävät meikkiin sopivan.

Huulilla on Meltin 6six6 ja rajaukset on tehty Inglotin geelilinerilla. Arvatkaa vaan oliko tätä meikkiä helppo saada pois. No ei! Ja koska ex-anoppi oli tulossa kylään, niin päätin aika nopeasti meikin teon jälkeen vetäistä sen pois naamalta. Oli kivaa hankaamista, ehkä seuraavaksi käytän jotain muuta kuin kauhean kasan geelilineria.

Nina on myöskin ehkä hieman tummempi kuin minä. Oikeasti oli aika sääliä, että mun iho on niin vaalea, niin esim. poskipuna, varjostus eikä edes korostus näy kuvissa, koska iho heijastaa luonnonvaloa sen verran, että tekee ihosta tasaisen valkean. Pitää oppia oikea annostus naamatuotteita, jotka voisivat jopa näkyä kuvissa. Valitettavasti ne sitten luonnossa näyttäisivät ihan hirveiltä.

Ja kun tämä postaus tulee ulos kasilta, niin mä olen ollut hereillä jo KOLME tuntia. En vapaaehtoisesti, mutta pakko on ollut lapsi herättää tuolloin, jonka takia itsekin jouduin nousemaan. Tänään on meillä uni-EEG, joten lapsi saa vetää sentään sairaalassa päikkärit, minä joudun selviämään kofeiinin voimalla päivästä. Antaisikohan ne mullekin sängyn Lastenlinnassa? Mun aivosähkökäyrä näyttää luultavasti zombien verran liikehdintää aikaisen heräämisen takia – mä en ole aamuihminen, at all.

Mennään tästäkin läpi kuin warrior. Hyvää alkanutta viikkoa!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.