makeup

Iltapäivä Deadpoolin kanssa

Me olimme vähän myöhässä, kun kävimme katsomassa Deadpoolin vasta eilen. Mutta hyvää kannatti todellakin odottaa. Deadpool on tuttu hahmo – jopa meidän lapselle, vaikkakin ehkä erittäin kevennettynä versiona Lego-peleistä – ja tiesimme leffan olevan täynnä kirosanoja, lentäviä ruumiinosia sekä seksiä. Valitettavasti leffaa oli kai pakko leikata, jolloin se ei ehkä ollut niin raju kuitenkaan kuin alunperin piti. Silti hyvä!

Päätin tehdä meikin Deadpoolin puvun värien kanssa – mies kun muistutti, että Wade Wilsonin oma naama ei ehkä olisi se, minkä kanssa haluan mennä ulos (enkä omista tuotteita tekemään palanutta ja muuten kärsinyttä ihoa). Eli mustalla ja punaisella mentiin.

oobd_deadpool_inspired_makeup_

oobd_deadpool_inspired_makeup_

oobd_deadpool_inspired_makeup_

oobd_deadpool_inspired_makeup_

Silmät on muuten tehty Naked 2 -paletilla, mutta punainen on ikuisuuden vanha Make Up Storen punainen luomiväri. Huulilla MACin RiRi Woo -huultenrajauskynä ja päällä vain Vaselinen punaista huulivoidetta.

Ennen Deadpoolia kävimme ostamassa meille uuden sängyn Askosta ja leffan jälkeen valaisimen keittiöön sekä muuta randomia tavaraa. Ja syömässä kävimme BBQ Housessa, jossa itse otin kengurua – oli hyvää! Tänään aion vain hengata kotona ja korkeintaan katsoa mitä minä ja lapsi roudataan huomenna mukaan Tallinnan päiväreissulle.

Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt yhtä rennosti!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.