makeup

Ihon preppausta suihkeella

Viime vuoden lopulla Sokoksen alessa kävin hakemassa Gwen Stefani -paletin lisäksi myös b6-suihkeen – oikeasti nimeltään b6 vitamin-infused complexion prep spray. Puhutaan siis b6:sta.

oobd_urban_decay_b6_prep_spray

Suihkeessa on stabiloitua B6-vitamiinia, joka imee itseensä öljyä, vähentää punoitusta ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä – miten, sitä en tiedä. Tämä on myös kosteuttava, joten ei ole pelkästään öljyisen ihon tuote.

oobd_urban_decay_b6_prep_spray

Itse käytän tätä meikin alla, mutta tätä voi käytää hyvin myös päivän mittaan meikin päälle kosteuttamaan ihoa ja palauttamaan meikkiin kosteutta. Urban Decayn mukaan tätä voi käyttää hyvin myös iltaisin ennen yövoiteiden käyttöä.

B6:n lisäksi tuotteessa on myös E-vitamiinia kosteutta tuomaan sekä salisyylihappoa auttamaan hellästi ihon kuorinnassa.

oobd_urban_decay_b6_prep_spray

Itse käytän tätä tuotetta joka aamu – kosteusvoiteiden päälle, ennen meikkiä tai kunnon primeria. Ihoni ei ole selvästikään yhtä rasvainen, vaikka vaikea sanoa pelkästään talvella olleesta käytöstä, että johtuuko ihan pelkästään tästä. Ihohuokoset nyt näyttävät ihan normaaleilta, mutta tämä tuntuu hyvältä iholla – tuoksu ei kylläkään ole paras mahdollinen.

Tuotteen toinen ainesosa on alkoholi – veden jälkeen. Suihkeissa suurin osa alkoholista häviää kuitenkin ilmaan, ennen kuin se osuu ihoon.

Tuote on vegaaninen.

Jos tekee mieli kokeilla, niin kipaisepa vaikka Sokoksen verkkokauppaan ja nappaa tämä koriin. Hintaa tuotteella on 34,90 euroa.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.