body

Ihanin vartalovoide juuri nyt

Kuten ehkä jo tiedätte, niin minä en todellakaan ole vartalovoiteiden suurkuluttaja. Mielestäni vartalon rasvaaminen on pakollinen paha, jota teen vain kun iho oikeasti tuntuu kuivalta. Suihkutettavat vartalotuotteet ovat olleet suurin pelastukseni, mutta nyt on löytynyt yksi tuote, jota mielelläni levitän vartalolle.

Kyseessä on Laura Mercierin – järkyttävän hintainen – vartalovoi tuoksussa Ambre Vanillé. Jos nyt ensin kerrotaan, että tämä maksoi noin 43 euroa, niin onpas sekin sitten sanottu. Kyllä, maksoin yli 40 euroa vartalovoiteesta, joka sisältää 170g tuotetta. Mutta verrattuna siihen, että ensin harkitsin souffle-version hankkimista samassa tuoksussa, joka maksaa noin 76 euroa, niin eihän tämä niin paha olekaan. Juu, yritän vieläkin todistella tätä itselleni.

Kokeiltuani sekä souffleta ja tätä vartalovoita iholle, jäi souffle jotenkin tosi oudosti tuntumaan iholla, kun taas tämä paksumpi versio imeytyi nopeammin ja kosteutti enemmän. Niinpä souffle jäi ja vartalovoi lähti mukaani.

laura_mercier_body_butter_ambre_vanille

Ambre Vanillé tuoksuu I-H-A-N-A-L-T-A! Siis niin ihana tuoksu, että tekisi mieli hankkia tämän sarjan kaikki tuoksut – myös se itse tuoksu. Ambre Vanillén tuoksuna on tietysti vanilja, mutta myös ruskea sokeri sekä mandariini. Mandariini ei juuri tuoksu, tämä on enemmänkin sokerisen vaniljainen, jossa on aavistus jotain pirtsakkaa taustalla. Syötävän hyvää!

Vartalovoi on täynnä kosteuttavia aineisosia – karitevoita, glyseriiniä, filippiinienmahonkipuun siemenistä saatua voita, rypäleöljyä, jojobaesteriä, hunajaa sekä aloe veraa. Ja kyllä, iho tuntuu erittäin kosteutetulta ja pehmeältä pitkään näiden takia. Mutta kerrankin odotan, että voin suihkun jälkeen käyttää vartalovoita. Enkä yhtään kainostele määrän kanssa, sillä jos tykkään jostain, niin silloin sitä käytetään eikä säästellä.

Mikä on teidän lempivartalovoide tällä hetkellä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.