Uncategorized

Ihana voide vampyyrihampailla

Kerroin jo ostopostauksessani, että LadyKinin Vanpir Dark Reparigin Water Mask siirtyi ostoskoriin vain ja ainoastaan purkin takia. En vaan voinut vastustaa erittäin söpöjä vampyyrinhampaita – ja purkki on muutenkin todella kaunis.

oobd_laydkin_vanpir_dark_repairing_water_mask

oobd_laydkin_vanpir_dark_repairing_water_mask

Tuote tulee lasipurkissa ja mukana tulee pieni muovinen spaatteli (lusikka), jolla tuotetta voi ottaa hygienisemmin purkista.

Itse tuote on paksua geeliä – kuin hyytelöä – ja hauskinta tässä tuotteessa on, että parin minuutin jälkeen tuotteen pinta on yhtä sileä kuin ennen siihen koskemista. Tämä siis “korjaa” itsensä alkuperäiseen muotoonsa – eli tasoittuu painovoiman ansiosta. Minä tykkään tällaisesta lisäjutusta tuotteessa. Tämä on tarkoitettu yönaamioksi, mutta käytän tätä yövoiteen tapaan – pesen aamulla naamani, joka tuntuu kosteutetulta.

oobd_laydkin_vanpir_dark_repairing_water_mask

Itse hyytelö on todella kosteuttavan tuntuista. Tuntuu iholla viilentävältä ja kosteuttavalta. Tuotteen juju on dragon blood resinissä eli Perusta saatavan puun resiinissä, joka korjaa puun (ja ihon) saamia “haavoja” ja rauhoittaa ihoa. Hyaluronihappoakin löytyy, jonka takia tuote varmaankin tuntuu niin kosteuttavalta.

INCI on pitkä ja huolestuttavin tässä on parfyymi, jonka takia en suosittele tätä herkkäihoisille ilman testaamista. Vaikka tässä on paria ainesosaa, jotka voivat olla haitallisia akneihosta kärsiville, ei minulla ole ollut ongelmia tämän tuotteen käytön kanssa.

Suosittelen kyllä kokeilemaan, jos hakusessa on todella kosteuttava, mutta kevyt yövoide/-naamio. Omani ostin BeautyBaysta, josta vielä tätä kirjoittaessa (sunnuntaina) löytyi näitä muutama hintaan 30,80 euroa.

Onko LadyKin teille tuttu merkki? Mikä kalliiimpi korealainen kosmetiikkamerkki on teidän suosikki?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.