shopping

I Love Me -messujen verkkotarjoukset – vielä ehtii!

Sisältää affiliate-linkkejä /
*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Itse kävin I Love Me -messuilla eilen, mutta ihmismäärän takia vierailu jäi lyhyeksi. Tänään en sitten jaksanutkaan enää lähteä messuilemaan. Jos teitä jäi kaivertamaan joku tarjous messuilla, niin monella yrityksellä on messutarjouksia myös verkkokaupoissaan.

Omat ostokseni jäivät siis vähäisiksi ja sain parista paikasta etukäteen sovitun PR-kassin.

biozell

Biozellilta sain hiusmuotoilutuotteita sekä valinnaisen sävyn uudesta intensiivisestä sävytetystä hiusnaamiosta. Mietin hetken Silverin ja Pearlin välillä, mutta päädyin Pearliin, sillä en tykkää liian harmaista hiuksista itselläni – minullahan on siis ei ole väriä päässä, vaan hiirenharmaa oma sävyni.

Bomb Cosmeticsilta ostin viimeisen Hey Macarena -huonetuoksun. Mini on lauleskellut ja tanssinut Macarenaa viimeiset pari viikkoa. Näiden normaalihinta on 24,90 euroa, mutta messutarjouksessa vain 6,90 euroa. Oli ihan pakko ostaa!

bomb cosmetics

Eleveniltä sain PR-kassin, jossa oli ihan järkyttävä määrä naamioita! Vielä tänään Elevenin verkkokaupasta saa koodilla ILOVEMEELEVEN 20% alennuksen yli 60 euron ostoksista. Messuilla Virve kertoikin paljon K-Beautysta, joten kannattaa tsekata Elevenin laaja K-Beauty-valikoima.

ProCaren pisteeltä nappasin mukaani myyjän käsistä revityn Real Techniques -pakkauksen, jossa on neljä sivellintä (kaksi huulisivellintä, itse ostin kahden isomman takia), yksi sieni ja peili. Hintaa tällä pakkauksella oli vain 8 euroa! Tämän lisäksi ostin kolmen Batiste-kuivashampoon pakkauksen 7 eurolla. Halpaa kuin saippua!

Siinä oli minun ostokseni, edes metrilakuja en ostanut. Kuulemma tänään on hiljaisempaa, joten jos vielä ajattelitte mennä messuille, niin tänään pystyy hengittämäänkin siellä.

eleven k-beauty

Jolien verkkokaupassa on ihania Patykan tuotteita sekä ainakin erittäin kehuttu ja mielenkiintoinen Olixian purkkaputsari messuhinnoissa.

Naturellen verkkokaupasta koodilla LOVE18 saa 15% kaikista tuotteista. Itse olen testaillut Yülin tuotteita ja voin niitä kyllä suositella, niihin kannattaa käyttää alennuskoodi, sillä mistään halvasta merkistä ei ole kyse.

House of Organicin messutarjouksista löytyy esim. Dabban kukkaisvesiä sekä Evolven tuotteita.

OletKaunis.fi:n verkkokaupassa on menossa Halloween-tarjouskampanja, jossa on mukana mm. Jeffree Starin tuotteita sekä Glitternistin glittereitä. Osa tuotteista oli myynnissä myös messuilla.

Kävittekö te messuilla? Mitä tuli ostettua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.