makeup

Hyvästit kesälle – ja alkuperäiselle Nakulle feat. Jeffree Star Cosmetics

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä/
Sisältää affiliate-linkkejä

Kai se on lopultakin pakko hyväksyä, että kesä historiaa. Tai itse asiassa Ilmatieteenlaitoksen sivuilta katsottuna – ei ole, nimittäin loppuviikosta voi taas nousta yli 20 asteen. Toisaalta, tuuli on kyllä paljon kylmempi eli ei se kesältä enää tunnu.

Niin on ehkä tosi hyvä aika kirjoittaa kesän kokoelmasta, nimittäin Jeffree Star Cosmeticsin Summer 2018 -kokoelmasta. Kävin Oletkaunis.fi:n PR-tilaisuudessa ja kassista löytyi kesäkokoelman nestemäinen huulipuna juuri siinä sävyssä, jota olen kuolannut, nimittäin Cherry Wet*. Tämän lisäksi kassista löytyi myös Orange Gummy Bear -tuoksuinen/makuinen huulikuorinta*. Cherry Wet on aivan ihana kirsikanpunainen huulipuna. Ja täytyy myöntää, että Jeffree Starin nestemäiset huulipunat ovat omia suosikkejani, sillä itse pidin tätä KOKO työpäivän huulilla, ei tarvinnut lisätä huulirasvaa tai korjailla edes lounaan jälkeen huulimeikkiä. Mahtava laatu ja ihana väri!

jeffree star cosmetics cherry wet orange gummy bear

jeffree star cosmetics cherry wet orange gummy bear

Mutta samalla haluan jättää hyvästit alkuperäiselle Urban Decayn Naked -paletille, sillä tämä tullaan lopettamaan. Täytyy sanoa, että näin myöhemmin kokeiltuan ei tämä mikään paras paletti ole, mutta tämä paletti aloitti koko Naked-linjan sekä tätä palettia löytyi jos millaisina kopioina eri brändeiltä. Vaikka laadultaan tämä ei ehkä ole enää paras paletti, niin onhan se surullista nähdä klassikon poistuvan.

Jos haluaa vielä omistaa Naked-paletin – itsekin mietin korvaavan ostoa, koska tuo vanha on nyt tosi vanha – niin ainakin Kicksistä löytyy.

jeffree star cosmetics cherry wet urban decay naked original

jeffree star cherry wet urban decay naked original

Tässä meikissä siis sekä uutta, että vanhaa.

Kiitos Naked näistä vuosista! Ja kiitos Oletkaunis.fi tästä ihanasta huulipunasta!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.