shopping

Hyvää ystävänpäivää!

Sisältää affiliate-linkkejä

Meillä tämä ystävänpäivä ja sen vietto on ollut aika olematonta. Emme osta toisillemme lahjoja, joskus olen saanut suklaata tms. mutta yleensä vain huikataan toisillemme Happy Valentine’s Day ja sillä selvä. Ja nyt menee vielä vaikeaksi kun en saisi syödä sitä tai tätä – miehen ehdottamat Arnold’sin donitsit taitavat päätyä miehen ja lapsen suihin, itse taidan tyytyä johonkin vatsaystävällisempään.

Mutta koska netissä on aina jotain meneillään, niin ystävänpäivän kunniaksi on muutamia tarjouksiakin eri kaupoissa. Jos siis haluaa mieluummin vaikka hemotella ihan itseään.

200 euron ostoksen tekevälle saa eleven.fi:stä lahjaksi 200 euron arvoisen paketin. Paketista löytyy esim. By Terryn Baume de Rose minikokoisena ja pieni Bioeffectin EGF-seerumikin.

Yves Rocheriltä saa valinnaisen tilaajalahjan koodilla LOVE18.

Jos sen sijaan haluaa jotain vähän rokimpaa – tai erittäin söpön My Little Pony -mukin – niin EMP.fi:ltä saa koodilla VALENTINE 14% alennuksen kampanjatuotteista.

Ja Oletkaunis.fi-verkkokaupassa on kaikki tuotteet -20% vielä tänään (ei koske kaikkia Jeffree Star -tuotteita tai lahjakortteja).

Tämä oli tällainen pikainen päivitys. Eilinen päivä meni kärsien vatsakivuista sängyssä, joten palataan huomenna taas asiaan!

Vielä kerran: Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.