Uncategorized

Hyaluronihappoa suihkeessa – Sensai Hydrachange Mist

Kerroin jo kesän alun suosikeissa, että tämä on ollut aivan ihana hyaluroni- ja vesisuihke kasvoille. Itse en olisi koskaan tätä ostanut, jos se ei olisi ollut reippaassa alennuksessa Kampin Stockmann Beautyn lopettaessa.

Tämä suihke on ollut aivan ihana kesällä – kuumana päivänä tämä virkistää ja antaa iholle tarpeeksi kosteutusta ilman, että tarvitsee läästiä naamaan voiteita. Yh, mikään ei ole inhottavampaa kuin hikoilla naamavoiteet pois. Mä olen käyttänyt tätä yleensä aamuisin, mutta myös iltaisin, koska kesällä mun iho ei tarvitse selvästikään niin paljoa kosteutusta kuin viileimpinä vuodenaikoina.

Tätä voi suihkutella myös meikin päälle raikastamaan. Kevyen vesimäisen koostumuksen ansiosta tämä imeytyy myös meikin läpi ilman sen pilaamista.

Minä olen rakastunut, mutta sydäntä särkee tuo hinta. Onneksi yksi pullo on kestänyt mun käytössä koko kesän, vaikka päivittäin sitä olenkin suihkutellut iholle. Voisin siis ensi kesäksi harkita uuden ostamista. Tietysti tätä voisi käyttää vuoden ympäri, mutta jotenkin voiteet pitävät omalla ihollani kosteustasapainon pidempään parempana kuin suihkemuodot.

Ainakin Keyword:Love -blogin Jonna tykkää kanssa myös tästä suihkeesta. Suosittelen kyllä, jos kukkaron nyörit antavat periksi!

Onko teillä lempikosteussuihketta?

2 Comments

  • JonnaH.

    Tää on mun kokemusten mukaan ehdottomasti kosteuttavin, toiseksi suurin suosikki taitaa olla sitten Jane Iredalen Pommist, jonka hinta on huokeampi, vaikka tuotetta taitaa olla 10ml:ä vähemmän. Seuraavaksi lähtee testiin Bakelin Hydramist, joka on hinnaltaan sitten tän Sensain luokkaa. Kasvovoiteesta yli 60€ ei ole itselleni mitään, mutta tällaisten suihkeiden kanssa hinta kyllä muakin vähän kirpaisee. 😀 Omani ostin ihan normihinnalla, mutta kun loppu häämöttää taidan käyttää tähän jonkun etusetelin, kun sellaisia aina toisinaan tulee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.