makeup

Huultenrajauskynä juuri minun huulilleni – Laura Mercier Lip Pencil

Viime vuoden Douglasin Laura Mercier -haalinnassa sain kaupan päälle mukaan Laura Mercierin Lip Pencilin. En ensin tajunnut miksi myyjä kysyi, että millaisista huulipunista tykkään. En edes tajunnut kertoa, että nudeista vaan sanoin mattapunista. Hän kuitenkin ehkä tajusi, että juuri sillä hetkellä siellä huulipunatta seisoessa, että nudenvärinen rajauskynä voisi olla se juttu.

Ja hyvä että tajusi, sillä tämä Lip Pencil sävyssä Baby Lips on juurikin melkein kuin omien huulieni sävy. Aavistuksen tummempi, mutta ei mitenkään liikaa. Tämä käy myös ihan kaikkien nudepunien kaveriksi.

laura mercier baby lips lip pencil

laura mercier baby lips lip pencil

Baby Lipsiä kuvaillaan sanoin “neutral peach pink”. Se on aavistukseen rusehtava vaaleanpunainen, muttei taitu liikaa kumpaankaan.

Kynä on tarpeeksi kermainen, muttei liian, jotta se ei katoa huulten juonteisiin päivän mittaan. Kynän mukana tulee Laura Mercierin teroitin, joka on osoittautunut todella hyväksi muidenkin huultenrajauskynien kanssa. Ja siis jokaisessa tulee mukana yksi, jos päädyt näitä ostamaan niin kohta teroittimia on enemmän kuin tarpeeksi nurkissa.

laura mercier baby lips lip pencil

laura mercier baby lips lip pencil

Kynä tuntuu huulilla kevyeltä eikä liian kuivattavalta, vaikka sillä värittäisi huulet kokonaan. Olen erittäin iloinen tästä kylkiäislahjasta, varsinkin kun tämän kynän hinta on noin 30 euroa. Mistään halvasta tuotteesta ei siis ole kyse. Luultavasti halvemmallakin saisi ihan yhtä hyvän, mutta tämän sävy osui vain niin nappiin, että olen erittäin tyytyväinen.

laura mercier baby lips lip pencil with soap glory 5th avenude

Yllä vielä kuva, jossa Baby Lipsin päällä on aika vaalea Soap & Gloryn 5th Avenude -huulipuna.

Onko teillä kokemusta Laura Mercierin huulituotteista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.