makeup

Huuliviikko – kolme koostumusta Avonilta

Olen saanut lähiaikoina kolme erilaista huulipunakoostumusta testiin Avonilta. Viimeisimmän hain mukaani messuilta.

3D Plumping

Sain tästä koostumuksesta kaksi herkullista väriä kokeiluun. 3D Plumping -huulipunien on tarkoitus tehdä huulista täyteläisemmät, siloittaa sekä antaa niille upea väri.

Huulipunassa on kollageenia, retinolia, kofeiinia, granaattiomenaa sekä jojobaöljyä. Kollageeni virkistää huulten mikroverenkiertoa, retinoli täyttää juonteita ja muut palauttavat huulten kimmoisuuden ja kosteustasapainon. Kuulostaako hyvältä?

Koostumus on näissä aivan ihana. Todella kosteuttavan tuntuinen ja värit ovat kirkkaat. Itse kuitenkin näin kylmien säiden alkaessa tarvitsen huulille myös muutakin kosteutta, eli huulipuna yksinään ei riitä minulle koko päivää.

Nämä kestävät huulilla muutaman tunnin ja syönnin tai juonnin jälkeen näitä voi joutua korjailemaan.

Sain kokeiluun värit Stolen Kisses sekä Hot Pants. Stolen Kisses on kaunis ruusu kun taas Hot Pants on todella kirkas fuksian pinkki – aivan upea sävy!

Nämä ovat selvästi koostumukseltaan omia suosikkejani Avonin punista!

Hintaa näillä punilla on 10 euroa.

Luxe Silken Lip Perfector

Tämä on jotain sävytetyn huulirasvan ja huulipunan väliltä – lähinnä siis kiiltopuna kyseessä. Myös tässä koostumuksessa on mukana kollageenia ja se antaa huulille lievän kihelmöivän tunteen. Molempien tarkoituksena on antaa huulille täyteläisempi ilme.

Luxen kultainen pakkaus tekee tästä huulipunasta todella ylellisen tuntuisen. Tämä on kosteuttavan tuntuinen, mutta taas en pystyisi tätä käyttämään ilman oikeaa huulirasvaa aina välillä.

Tämä koostumus tulee tietääkseni neljässä eri perussävyssä – ruusu, nude, hunaja ja pinkihtävä punainen. Itse olin kyllä yllättynyt sävystä Berry Tint, sillä nimi antaisi ymmärtää muuta kuin tuon pinkihtävän punaisen. Berry Tintissä on näistä neljästä eniten väriä, jolloin se melkein toimii kuin normaali huulipuna.

Huuliswatch on unohtunut ottaa, kannattaa kurkata vaikka Kahvia ja kosmetiikkaa -blogiin, sillä huulillani tämä näyttää samalta.

Hintaa tällä kiiltopunalla on 14 euroa.

Luxe Shine Brilliance Lipstick

Tämä tuote on näistä uusin ja sain hakea omani I Love Me -messuilta. Minulle oli valittu sävy jo Avonin bloggaajaillassa aikaisemmin, ja sävykseni valikoitui Rose with Gold.

Voitte nimestä ehkä jo arvata, että kyseessä on korkeakiiltoinen huulipuna. Tässä on mukana selvästi myös kimalletta. Tuubi on slim-mallinen ja kullanväristä muovia – Luxe-linjaa mukaillen.

Rose with Gold on neutraali, murrettu medium-vaaleanpunainen, jossa on kultaista kimalletta. Kimalteet tuntuvat jonkin verran huulilla, itse en ole koskaan ollut korkeakiiltoisten huulipunien ystävä. Myös tässä itse huulipunan väri on aika vaalea ja kiilto hallitsee.

Tämä oli itselleni näistä punista vähiten suosikki. Vähän epäilen, että tämä lähtee kiertoon jollekin, joka arvostaa kiiltoa punissa.

Hinta on jotain 10 euron luokkaa.

Onko teillä kokemusta Avonin huulipunista? Mikä on suosikki?

Tuotteet saatu.

One Comment

  • Emma

    Aivan tismalleen samat ajatukset näistä kuin sulla 🙂 3D Plumpingin Stolen Kisses on ollut kovassa käytössä, sävy on hirveen nätti ja tykkään tosi paljon myös sen tuoksusta, kun yleensä huulituotteet tuoksuu joka merkillä vaniljalle ja mä inhoan sitä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.