makeup

Huuliviikko – kolme erilaista nudea

Olen lähiaikoina (viimeisen parin kuukauden sisällä) ostanut kolme erilaista nude-punaa. Kaksi ostettu blogikollegalta, yksi ihan kaupasta. Päätin nyt sitten koota ne saman postauksen alle, sillä selvästi ostan eniten nudepunia – nykyäänkin.

Ensimmäisenä ehkä se vähimmälle käytölle jäänyt eli MACin Hug Me.

MAC kuvailee sävyä sanoilla “flesh pink”. Kuulostaa aika ällölle, mutta tämän punan on tarkoitus olla aika ihonvärinen nude, hieman vaaleanpunaiseen kallellaan. Miksi tämä on jäänyt niin vähälle käytölle? En edes tiedä, sävy on kiva ja Lustre-koostumus tekee sävystä hyvin käyttökelpoisen – tätä voi lisäillä ilman, että tarvitsee edes peiliä.

Tämä on hieman tummempi kuin oma ihoni, mutta hieman tummemmalla tämä voisi olla aika peitevoidesävy. Selvästi pitää ottaa enemmän käyttöön!

Seuraavana sitten näistä eniten se peitevoidepuna – MAC Woodrose (Proenza Schouler -kokoelmasta).

MAC kuvailee tätä sävyä sanoilla “light pink with beige”. Lustre-koostumuksella tämä vielä kuulostaa aika paljon Hug Mea, vai? No ei ihan, tämä on selvästi vaaleampi ja vaaleanpunaisempi. Tämä on jopa minun kalpealla ihollani vaalea.

Lustre tekee tästä ehkä käyttökelpoisen, Jos tämä olisi koostumukseltaan peittävämpi ja mattamaisempi, niin ehkä silloin oltaisiin liian lähellä peitevoidetta.

Ihaninta tässä punassa on ehdottomasti tuubi. Minulle tuli näistä heti mieleen My Little Ponyt ja sateenkaari. Ehkä myöskin öljyläiskät. Ihana!

Lopulta se kaupasta ostettu, nimittäin Marc Jacobs New Nudes -kokoelman Role Play.

Halusin välttämättä Puolasta joko Givenchyn tai Marc Jacobsin huulipunan ja koska Givenchylta melkein samanlainen sävy oli myyty loppuun, niin nappasin Marc Jacobsin mukaani. New Nudes -kokoelman huulipunat tulevat beigen värisessä tuubissa ja tuubi kiinnittyy paikoilleen magneetilla.

Role Play on näistä selvästi tummin sekä ruusuisin. Koostumus on näissä geelimäinen eli ei niin peittävä sekä erittäin mukava huulilla. Jälki on hieman kiiltävää, muttei missään nimessä kimaltelevaa. Jos minun pitäisi kuvata, niin tämä on väriltään neutraali medium-vaaleanpunainen.

Tämä on näistä kolmesta ehkä käytetyin sävy. Tällä saa selvästi huulille sävyä, mutta koostumuksen ja värin takia ei tarvitse olla niin tarkka levityksessä eli voin vain sutaista tätä huulille kesken työpäivän tai shoppailun.

Tämä koostumus on aivan ihana! Kosteuttaa, mutta kuitenkin pysyy huulilla hyvin – ei mitenkään mattapunaan verrattava kuitenkaan pysyvyydeltään.

Omistatteko te jonkun näistä? Mikä on teidän lempinudepuna?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.