shopping

Hullut Päivät tulee taas!

Kuten joka puolen vuoden välein, on taas aika Stockmannin Hulluille Päiville. Itse en tiedä vielä menenkö käymään – tai jos menen, niin koska. Ajattelin kuitenkin esitellä teille omia suosikkejani kuvastosta – sekä ehkä ne muutamat tuotteet, jotka voisin itse kotiuttaa.

Ainakin Tapiolan Stockalle pääsee Exclusive- ja First-korttien haltijat jo huomenna klo 6:30, itse en ehkä jaksa raahautua vielä noin aikaisin mihinkään.

Katsotaan vaikka ensin kosmetiikan suosikit. Keskiviikkona tulee suurin osa aina tuotteista myyntiin, joten ei ihme, että suurin osa omistakin suosikeista osuu keskiviikolle.

hullut_paivat_lokakuu_2017_kosmetiikan_tarpit

Tällä hetkellä oma ehdoton suosikkini vedenkestävän silmämeikin poistoon on Cliniquen Take The Day Off (24,90e/200ml), olisin muuten käynyt ostamassa tämän, mutta ostin juuri yli viikko sitten uuden eikä sitäkään ole vielä avattu. Foreon söpö vaaleanpunainen Luna Mini 2 löytyy hintaan 97 euroa. Tämä sama löytyy eleven.fi:stä normaalisti hintaan 128,50 euroa, joten säästöä tulee, jos tällainen on hakusessa. Beautyblender sekä mini-blendercleanser yhteishintaan 16,90 euroa ei ole paha. Näitä löytyy aina itseltäni varastosta yksi (jossain sävyssä). Mádaran ihana Peel löytyy hintaan 18,90 euroa (60ml). Tämä on ihoa happojen kanssa heleyttävä ja silottava.  Dermalogican Clear Start Foamin Wash (20,50e/177ml) sopii sekä teini-iholle, että myös näin vanhemmallekin epäpuhtaalle iholle. Itse tykkäsin tästä, koska tämä on raikastava ja vaikka puhdistaa, niin ei kuitenkaan kuivata ihoa liikaa. Urban Decayn sysimusta Perversion-ripsiväripakkaus sisältää täysikokoisen ripsivärin sekä matkakokoisen hintaan 17,90 euroa.

hullut_paivat_kosmetiikan_tarpit-lokakuu 2017

Torstaina myyntiin tulee kolme kosmesuosikkiani – Real Techniquesin Miracle Complexion Spongen nelipakkaus (17,90e), Kiehl’sin Amino Acid -hoitoaine (19,90e/500ml) ja System 4 Oil Cure -hoitonaamio (15,90e/500ml). Tämän lisäksi myyntiin tulee miehen suosikki – Natura Siberican Fury of The Tiger -shampoo. Neljän euron hintaa ei voi voittaa, ja tämä tuoksuu ihan järkyttävän hyvälle! Viimeinen kosmesuosikkini tulee myyntiin lauantaina, nimittäin erittäin kehuttu ja suosittu Glamglow’n Supermud Clearing Treatment 34,90 euron hintaan. Näin akneiholle tämä on Glamglow’n naamioista paras.

hullut paivat lokakuu 2017 koti

Kotiinkin löysin pari tarpeellista – tai okei, yksi tarpeellinen ja yksi vain haluttavaa – tuotetta. Meidän pieni paistinpannu on erittäin huonossa kunnossa, joten sille pitäisi löytää seuraaja. Sopivasti Tefal 21cm Hard Titanium -paistinpannu olisi tarjouksessa 22,90 euron hintaan. Lisäksi olen kuolannut tosi pitkään näitä Hobstarin Libbey Hobstar -laseja, mutta tuskin meidän kaappitilaa antaa näille periksi. Tai ehkä voisin luopua muutamasta lasista… 4,90e/lasi ei ole paha hinta! Tietysti mustat olisivat meille sopivimmat, mutta läpinäkyvät olisivat käytännöllisemmät.

benefit hullut paivat urheilu

Urheilupuolelta silmään tarttui kaksi tarpeellistä hankintaa, molemmat Benefitiltä. Toinen on hierontarulla (29,90e) ja toinen Exetube medium-jumppakuminauha kahvoilla (7,90e). Kuminauhasta löytyy myös hard-versio, itse luultavasti tulisin toimeen näin alkuun mediumilla.

Onko teillä ostoslista jo tehtynä Hulluille Päiville?

Sisältää affiliate-linkkejä

3 Comments

  • minnis

    Madarassa ei kyllä ole rakeita, eikä se ainakaan omalla iholla kosteuttavalta tuntunut. Erittäin tehokas kuorinta kylläkin ja happojen jälkeen iho tuntuu seuraavana päivänä varsin siloiselta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.