clothing and accessories,  lifestyle,  makeup

Huhtikuun suosikit

Tässä kuussa oli aika helppo valita suosikit, koska meikkejä tuli käytettyä tosi vähän – ja niissäkin niitä samoja melkein koko kuukauden – sekä ihonhoidon testituotteet olivat melkein samat koko kuukauden. Niinpä tällä kertaa suosikit ovat enemmän lifestyle-suosikkeja.

Ihan ensimmäinen suosikkini on Elixian salikortti. Ajattelin, että salille lähteminen olisi pelkkää tuskaa, mutta ei. Yllätin ehkä itsenikin sillä, että oikein odotin koska seuraavaksi ehtisin salille. Minulla on salikortti vain kahteen saliin – sekä sitten lisäksi ryhmäliikuntoihin – ja koska valitsin järkevästi salit, niin ne ovat juurikin ne joiden käyttö jakautuu aika tasaisesti.

fairydrops_scandal_queen_platinum_mascara

Toisena suosikkina on Fairydropsin Scandal Queen/Platinum -ripsiväri. Tämä on mun saliripsari – pysyy paikoillaan, vaikka kuinka hikoilisin. Lisää voi lukea vähän aikaa sitten tekemästäni postauksesta.

treenitoppi

LookHumanista ikuisuus sitten tilattu treenitoppi, jossa lukee Run like zombies are behind you & Daryl is waiting for you on his motorcycle. Jep, tämä on ollut salilla mukana joka ikinen kerta – pitäisi ehkä ostaa lisää treenitoppeja.

it_cosmetics_cc_cream

It Cosmeticsin CC cream on ollut käytössä oikeastaan koko kuukauden pelkästään ja ostin lisää täysikokoisen sekä minikokoisen. Tämä ei millään ilveellä ole full coverage -meikkivoide, vaikka niin lupaileekin, mutta tasoittaa ihon sävyä sekä sisältää ihonhoitoainesosia, jonka takia sitä on myös kiva käyttää. Tässä itsessään on jo suojakerroin 50, mutta koska omani on ollut auki viime kesästä, en usko sen enää toimivan, joten alla olen käyttänyt toista suosikkiani – The Body Shopin Skin Defence essenceä, jossa on SK50.

the_body_shop_skin_defence

Siinäpä oikeastaan ne pääasialliset suosikit. Aika tylsä suora, mutta nuo ovat olleet kaikki melkein päivittäisessä käytössä. Tämä kuukausi on oikeasti ollut todella tylsä meikin saralla. Viime viikonloppuna meikkasin jonkin verran, mutta en niistäkään ottanut kuvia.

Mikä oli teidän lempparituote huhtikuulta?

3 Comments

  • Maria / Maria Glow -blogi

    Joko huhtikuu kerkesi mennä? o.O Tuntuu ettei ehtinyt koko kuuta edes tajuta ja tosiaan pitäisi niitä suosikkeja nyt ruveta pohtimaan. Mihin tää aika oikein menee? Mutta yksi huhtikuun suosikki lienee Smahsboxin Primer Water, joka on ollut melko kovassa käytössä. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.