makeup,  skincare

Huhtikuun loppuneet

Sisältää affiliate-linkkejä/
*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Lopultakin sain kuvattua huhtikuun loppuneet tuotteet – ja senkin vasta kun olin heittänyt jo yhden toukokuun loppuneen samaan läjään. Niinpä tajusin, että pakko ottaa kuvat, ennen kuin unohdan mitkä olivat minkäkin kuun loppuneita – vaikka tuskin nyt ketään niin tarkasti kiinnostaa näitä syynätä. Kuvan kissa ei ole loppunut, vaikka vanha onkin.

Maaliskuun loppuneiden lukemiin ei päästä, mutta tällä kertaa loppui yksi erittäin kallis ja erittäin hyvä tuote – eli ärsyttää. Toisaalta tuotteiden kuluttaminen loppuun tuntuu hyvältä, mutta erittäin hyvän – ja varsinkin kalliin – tuotteen kohdalla se harmittaa.

method lush l'oreal

Mulla on ollut joku method-putki päällä, sillä meidän pyykinpesuaine on methodia, tämä käsienpesuaine oli ja yleispuhdistusainekin on. Siinä missä pyykinpesuaine ja yleispuhdistusaine ovat hyviä, niin tämä oli vähän määh – tykkäsin enemmän merkin vaahtoavista käsienpesunesteistä. Eli ei tarvitse ostaa uudestaan, vaikka tuoksu olikin hyvä. Muuten ihan peruskamaa. Luhin Five O’Clock Whistle* oli jees, mutta käytin suihkussa tätä karvojen ajamiseen, joten purkki ei sinne oikein hyvin sovi – sisään meni aina vettä. Ja tämä jättää ihon vähän nahkeaksi eli terä ei liu’u iholla tarpeeksi hyvin omaan makuuni. L’Oreal Professional SerieExpertin Inforcer shampoita ja hoitoaineita* on tässä taloudessa kulunut jo monta, mutta niitä on päätynyt roskiin ennen kuin olen napannut kuvan. Ja tämä johtuu siitä, että niitä käyttävät mies ja lapsi – omalle tukalleni nämä ovat liian paksuja eli tekevät hiuksistani liian päätä pitkin menevät. Sen sijaan miehen ja lapsen paksummille hiuksille nämä sopivat paremmin kuin hyvin.

clarins sunday riley smashbox sephora dermosil catrice

Clarinsin Multi-Active Yeux* oli kivan kevyt silmänympärysvoide – oikeastaan lähempänä geeliä. Omat silmänaluseni eivät ole kauhean kuivat, joten tämä toimi minulla myös talvella öisinkin. Toimii myös meikin alla. Catrice Prime and Fine -meikinpohjustusvoide oli ihan jees, ei mielestäni hirveästi pidentänyt meikin kestoa tai pitänyt naamaani mattana, mutta tämä tuntui iholta hyvältä – ei liian silikoniselta. Dermosil Nature Facial Peeling -kuorintavoide oli täynnä oikein pieniä kuorintaparakeita – ihan kuin hiekkaa. Jotenkin tyydyttävää hieroa naamaan tätä, vaikka yritänkin välttää ylihankaamasta ihoani fyysisillä kuorinnoilla. Sephoran Beauty Amplifier -suihke – en edes tiedä mitä sanoa. Tämä ei mielestäni toiminut meikin alla eikä päällä. Tai siis ei tehnyt mitään – ei hyvää eikä huonoa. Smashboxin 24 Hour Photo Finish Shadow Primer* tuli testattua ja ihan hyvä tämä on. En tähän yksinään luottanut, jos halusin meikin pysyvän koko päivän hyvänä, mutta työpäivän tämä kesti rasvoittuvilla ja raskailla luomillani hyvin. Ja sitten se nyyhkyn paikka – Sunday Rileyn U.F.O. -öljy loppui. Itku ja parku. Tämä on jotain 80 euroa ja toimi tosi hyvin omalla ihollani. Ei ehkä mikään järisyttävin tuote, koska käytän muutenkin salisyylihappoa, mutta tämä samalla kosteutti eli jouduin kerrostamaan vähemmän tuotteita. Luultavasti ostan uuden jossain vaiheessa – vaikka Lunakin on vielä ostamatta.

Oliko joukossa omia suosikkeja tai inhokkeja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.