body,  makeup

Huhti-toukokuun loppuneet

Huhtikuu jäi välistä, joten taas kerralla kahden kuukauden roskat esittelyssä. Loppujen lopuksi yllättävän vähän – johtuu ehkä huhtikuusta, jolloin en ihan hirveästi kosmetiikkaa käyttänyt (muuta kuin suihkutuotteita).

Jotenkin loppuneiden kuvaus ei ole edes vaikeaa, mutta se vain aina unohtuu. Tässä kuitenkin muutamia purkkeja, jotka loppuivat viimeisen kahden kuukauden aikana.

loppuneet_batiste_biozell

Ensimmäisenä hiustuotteet, sillä näitä loppui ruhtinaalliset kaksi. Tietysti yksi Batiste Bare loppui – ja hankin viikonloppuna kolme lisää, koska olivat Kicksissä 25% alessa. Tämän lisäksi jo pidempään suihkussa hengannut Biozellin Soft Ice -naamio. Tämä oli ihan jees, mutta hopeashampoolla ja -hoitoaineella saan taitettua helposti keltaisuutta pois – hiukseni kun luonnostaan taittavat keltaiseen/oranssihtavaan.

loppuneet_malin-goetz_avon_sephora_rexona_nuxe

Vartalotuotteita loppui maltillisesti myös. Ensimmäisenä Malin + Goetzin Lime-käsienpesuneste, joka loppui yllättävän nopeasti. Tuoksu oli ok, mutten osta uudestaan.  Avon Care Gentle Moisture Body Wash* oli miehen käytössä, sillä hän tuhoaa pesunesteitä tiheään tahtiin. Toimi hyvin, tuoksu oli puhdas. Sen sijaan Sephoran Coconut-vartalonpesuneste oli PETTYMYS. Tuoksu oli paha. Mä rakastan kookosta, mutta tässä tuoksu oli tosi pistävä. En osta uudestaan. Rexona nyt toimii aina. Ja niin toimii Sephoran kynsilakanpoistopurkitkin, myös tämä glitterinpoistaja. Nuxen vartaloöljy tuoksui ihanalta ja teki ihosta ihanan pehmeän ja kosteutetun. Olen harkinnut täysikokoisen ostamista.

loppuneet_peter-thomas-roth_loccitane_ole-henriksen

Kasvojenpesupuolella Peter Thomas Rothin 24k Gold -meikinpoistobalmi loppui lopultakin. Tämä toimi ihan hyvin, tuoksui hyvältä ja näytti tosi kivalta, mutta kalliin hinnan takia tuskin tulen ostamaan uudestaan. L’Occitanen Pivoine* -sarjan meikinpoistoaineesta en voi sanoa samaa. Käytän itse aika paljon vedenkestäviä tuotteita, eikä tämä poistanut niitä. Luonkos*-ryhmässä tehty kasvovesi oli ihan kiva, kosteuttava ja pitää kertoa lisää koko Luonkos kokemuksesta piakkoin. Aika hurjalta näyttävä Konjac Sponge oli aika vaihtaa uuteen – samanlaiseen. Ole Henriksenin The Clean Truth -liinat olivat kivoja, kuitenkin käytän tosi vähän tällaisia meikinpoistoliinoja, niin tuskin ostan ainakaan näitä uudestaan. Treenikassissa on saman brändin rasvaiselle iholle tarkoitetut liinat ja ne ovat vähän jännät.

loppuneet_smashbox_clinique_thisworks_l300_thebodyshop_eucerin_coverfx_blistex

Ihonhoitopuolella Smashboxin Primer Water on jo vaihtunut uuteen vastaavaan, sen verran hyvä tuote on – vaikka ei minulla primerin virkaa toimitakaan, vaan lähinnä kasvoveden tuomaan kosteutta iholl ennen meikkiä. Samoin Cliniquen suihke on jo ostettu uutena, tätä vaan pitää olla aina varastossa. ThisWorksin suihke ei ollut kiva, ensinnäkin pumppu lakkasi toimimasta aika nopeasti ja en vain ymmärrä miten metallipurkissa oleva suihke voi olla hyvä matkalle. L300 voide* ei tullut ikinä käytettyä loppuun, joten oli aika heittää se pois. Liian paksu omalle iholleni. Sen sijaan ilolla käytin The Body Shopin Skin Defence -voiteen pois, sillä se oli ihanan kevyt aurinkosuoja. Tarkemman arvostelun tuotteesta voi lukea täältä. CoverFX:n ihana öljy (C-vitamiini) kesti tosi kauan, koska tätä tarvitsi vain pari tippaa per päivä. Kuulin, että tämä voi ehkä loppua, joten vähän harmittaa. Eucerinin hyaluronihappotiivisteet* ovat todella ihania, harmi että näiden maahantuonti loppui. Blistexin huulivoide on todella hyvä, tätä tulee aina kaupasta ostettua, jos ei Carmexia oli saatavilla tuubissa.

loppuneet_meikit

Viimeisenä sitten loppuneet meikit. Ensimmäisenä Too Facedin Better Than Sex vedenkestävänä, joka oli todella hyvä. Nämä vain kuivuvat todella nopeasti. Jane Iredalen Smooth Affair oli hyvä, mutta tuskin ostan täysikokoisena. Tämän sain joulukalenterista. Valitettavasti ette voi enää saada käsiinne Darling Girl Cosmeticsin Skin Botanicaa, koska minä ostin koko loppuerän – tuotteen tekeminen on siis lopetettu. Todella blurraava ja ihoa hoitavia ainesosia sisältävä. Mahtava tuote! Inglotin geeliliner kuivui täysin, joten sen oli aika lähteä. Milanin Prep+Set+Go-puuteri* oli hyvä. Läpikuultavan sopi varsinkin silmien alle.

Siinäpä ne! Aika satsi kuitenkin. Oliko mukana omia suosikkeja tai inhokkeja?

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä / Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.